Kate: The Kate Moss Book

Az immár modell legenda, Kate Moss novemberben kiadott könyve kuriózumnak számít, hiszen amellett, hogy olyan neves fotósok fémjelzik a képanyagát, mint Mario Testino, Terry Richardson és Peter Lindbergh; az iromány retrospektív éle miatt is teljes mértékben hiteles és helytálló.

Kate Moss az a szupermodell, aki közel 25 éve képes úgy a divatvilág csúcsán maradni, hogy neve egyik meghatározó áramlathoz sem köthető oly' módon, hogy az be tudná skatulyázni. Az évek alatt  hatalmas tehetsége és akaratereje miatt az egekig magasztalt, valamint viharos kapcsolatai és a drogokhoz fűződött viszonya miatt anno a sajtó által megtépázott Moss novemberben a “Kate: The Kate Moss Book“ című könyvével hívta fel magára a figyelmet.

 

 

A könyv határozottan újat hoz abból a szempontból, hogy a szerzője maga a modell, olyan neves segítőtársakkal karöltve, mint Fabien Baron, Jess Hallett és Jefferson Hack. A személyes hangvételű, Kate karrierjét a kezdetektől fogva bemutató munka az eddig nyomtatásban megjelent, életrajzhoz hasonlatos írásoknál természetszerűen többet nyújt azáltal, hogy a forrása és írója Ms Moss.

 

 

Az iromány nyolc, egyedi és jellemző borítóval készült el, köztük olyan profi fotósok munkáit coverként felhasználva, mint Mario Testino, David Sims vagy Mario Sorrenti. A belső oldalakon olyan híres művészek képeit csodálhatjuk, mint Patrick Demarchelier, Peter Lindbergh, Inez Van Lamsweerde & Vinoodh Matadin, Terry Richardson és Nick Knight.

 

 

Miután a könyv tartalmaz olyan – eddig a nyilvánosság elé nem tárt – fotókat, melyek Kate személyes gyűjteményének részei; a mű minden divatrajongó számára újdonságként szolgál.

 

 

 

 

Szabó Lili

 

Kapcsolódó cikkek:

Kate Moss mindent visz »

Alapozd meg a szépségedet!  »

No de hova lett Kate Moss ízlése??? »

Kate Mossnak kisebb a melle, mint barátjának! »


 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés