Keretbe foglalva

Henry Holland sohasem a visszafogottságáról és az egyhangúságáról volt híres. Az extrémitásról, a humorról és a kreativitásról viszont annál inkább. Most a divat új területére tör be, és a napszemüvegek terén bizonyítja rátermettségét.

Henry Holland keretbe akarta foglalni márkája történetét, így képzeletét szabadjára engedve olyan szemrevalókat alkotott, melyek tovább öregbítik a ház amúgy sem kis hírnevét. Korábban már érintőlegesen foglalkozott a kiegészítőkkel, de most végleg úgy határozott, itt az ideje, hogy kiadja első komplett kollekcióját.

 

   

 

A divatház eklektikus stílusához ezúttal is hű maradt. A huszonkét darabból álló gyűjtemény egy igen színpompás skálát vonultat fel előttünk különböző formák és árnyalatok képében, cserélhető láncokkal kiegészülve. A néha kicsit 3D-s szemüvegekre hasonlító kreációk csakis a legbevállalósabb divatrajongók számára készültek.

 

   

 

A figyelemfelkeltő modellek önmagukért beszélő neveket kaptak. Így szerepel köztük például a ,,Cagefighter”, a ,,Sideburns” és a ,,Raise The Roof”. Kedvenceink azonban egyértelműen az állítható ívű, műanyag szemöldökökkel és szempillákkal díszített, hihetetlen egyedi és ötletes darabok.

 

   

 

A fotós személyében Matt Irwint tisztelhetjük, míg a női modell szerepét Iggy Azalea töltötte be. Irwin a méltán híres hollywoodi látkép előtt kapta lencsevégre alanyát, akit maga a tervező választott ki, és aki a tűző nap fényében a House of Holland nagyköveteként pózolt.

 

   

 

Henry Holland abszolút elégedett volt a végeredménnyel, amely reményei szerint csupán a kezdetet jelenti. A jövőben ugyanis újabb és újabb üveg, fém és műanyag csodákkal szeretne minket elkápráztatni. Csak készüljünk fel rá lelkileg!

 

Oláh Dóra

 

Kapcsolódó cikkek:

Süss fel nap! »

Szemüvegben szebb a világ! »

Az utánozhatatlan Iris Apfel  »

Karl Who? »

Lásd élesen a világot! (x) »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés