Készülj a nyárra, alap a csillámpúder!

A MACnél nem lustálkodnak mostanában, csak úgy ontják magukból az újabb és újabb kollekciókat. A legfrissebb már egy igazi nyári széria, vidám színekkel és tengerparti mintákkal. Kezdődhet a lista írása, ki mit szeretne a sminktáskájába!

 

 

A legtöbb kozmetikai terméket forgalmazó cég kihoz néhány újdonságot a tavaszi-nyári szezonra, ebben nincs is semmi rendkívüli. A MAC viszont nem csak egy-két dologgal rukkolt elő az idei nyárra, hanem nagyon széles termék- és színskálát hozott össze.

 

Lássuk csak, miből válogathatunk! Van itt minden: bronzosító, folyékony fény, korall mintás szemceruza, csikóhalas csillámpúder,  türkiz és korall minden mennyiségben. Kihagyhatatlan kellék lesz a csillámpúder, a rózsaszín csillámkrém, ami alapozóba keverve és önmagában is használható. Bátrabbaknak ajánlom  a narancs szájkontúr ceruzát és a türkiz szemhéjpúdert. Ez utóbbi lesz a nyár nagy slágere, csak meg kell tanulni ügyesen használni.

 

Ami a csomagolást illeti, elképesztően aranyosra sikerült és el is találták vele azt a bizonyos nyári életérzést.

   


Minden terméken egy-egy tengeri motívum látható, legyen szó kagylóról, tengeri csillagról vagy csikóhalról. Szerintem minden lány vágyik egy ilyen tündéri sminkszerre a neszeszerébe. Ti beruháztok az idén valamelyikre?

 

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés