Két magyar modell a világhírnév kapujában!

Mindig örömmel tölt el, ha egy magyar modell arca köszön vissza egy-egy nemzetközileg neves divatmagazin hasábjairól. Szerencsére egyre több és több manöken nevét hallani egy-egy külföldi divatbemutatón vagy divatanyagban. Most két nagyon tehetséges modellt ismerhettek meg, akik így az év végén is tartogattak nekünk meglepetéseket!

Palvin Barbara neve bizonyára nem cseng ismeretlenül számotokra, hiszen a fiatal tehetség nemrégiben egy vidám nyári, majd egy hegyvidéki fotósorozatban tűnt fel az orosz Vogue magazinban. A divatlap szerkesztői nagyon megszerethették a magyar modellt, hiszen felkérték a decemberi számukra készített editoriál arcának is. Nézzük meg ezeket a fotókat kicsit közelebbről!

   

A 17 éves lány most egy kicsit bohókás, kacér sorozat arca lett. A képeket a híres divatfotós, Eric Maillet kapta lencsevégre, amiket az évbúcsúztatás jegyében álmodtak meg a magazin szerkesztői. Barbi pedig igazán profi modellként képes volt a sorozatban egyszerre megvillantani kislányos, ugyanakkor már nőies arcát is. Nektek hogy tetszenek a képek?

   

Habár manapság a magyar lány modellek nevét halljuk a nemzetközi divatvilágban, a férfi modelljeinkről sem szabad megfeledkeznünk. Így most eljött az ideje, hogy kiderüljön, melyik magyar fiúnak sikerült elcsábítania Kate Mosst!

   

A jelenleg Angliában élő, szerény, de szuperszexi Winkler Péter nem akármilyen lehetőséget kapott. Az ifjú modell együtt szerepelhetett a Basement legújabb reklámfilmjében a britek szupermodelljével, Kate Moss-sal. A fiú a kisfilmben egy londinert alakít, akinek sikerül meghódítania a tökéletes nőt. Nézzétek meg Ti is!

 

   

Azt hiszem, megállapíthatjuk, a magyarok tényleg mindenhol ott vannak, most már a divat világában is. Reméljük, a számok még bővülni fog, és lehetünk még büszkék a tehetséges modelljeinkre. Ti mit gondoltok, örültök neki, ha egy magyar modellt találtok külföldi magazinokban?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés