Két vámpír és egy szexmániás a címlapon

Senki sem mondhatja, hogy nincs miből választani...

A Details magazin legújabb, májusi számában nem lesz lány, asszony, nő vagy más beállítottságú, aki ne találná meg a neki tetsző csábítót.

A True Blood sorozat szépfiúit kapták ugyanis a legutóbb lencsevégre. A sorozat 3. évada a nyáron fog elstartolni Amerikában, ami egyet jelent azzal, hogy a történetnek már világszerte megvan a maga stabil rajongótábora. Ami nem is csoda, hiszen a sztori a megfilmesítés előtt már könyv formátumban jóval korábban elkezdett sikereket aratni a vámpírtörténetek rajongói között.A Details ezúttal Ryan Kwantennel - Jason Stackhouse, Stephen Moyerrel - Bill Compton, és Alexander Skarsgaarddal - Eric Northman beszélgetett kicsit, miközben készültek a jobbnál jobb képek.


A június 13-án az HBO-n folytatódó harmadik évadban már nemcsak vámpírokhoz és ősi varázslókhoz lesz szerencsénk, hanem egyre több vérállat is meg fog jelenni a színen, miközben Sookie az idő nagy részében azzal lesz elfoglalva, hogy keresse a 2. évad végén elrabolt Billt (Stephen Moyer).


A pasikat elnézve te kit választanál magad mellé? A kissé szexmániás Jasont, a jószívű Billt, vagy a kegyetlen rosszfiú Ericet? Esetleg megvárjátok, hogy milyen vércicusok lépnek majd a színre?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés