Ki lehet a Lady Gaga-hasonmás?

Vajon ki az a modell, aki bármelyik sztár alakjában el tudja magát adni? Karl Lagerfeld kedvenc modellje, Baptiste Giabiconi még neccharisnyát és szőke parókát is képes magára venni, ha egy kép ezt kívánja. Márpedig a L’officiel Hommes magazin számára készült fotózásnál ennél meredekebb kiegészítőket is használtak!

Meglepő fotósorozatra bukkantunk a kínai L’officiel Hommes magazin áprilisi számában. A modell Baptiste Giabiconi különböző ikonok bőrébe bújt bele egy címlapfotózás erejéig. Nekünk leginkább Lady Gaga hasonmásként nyerte el a tetszésünket, de a Depeche Mode frontembereként is remekül megállja a helyét. További ikonok a folytatásban!


A fiatal modell David Gahan mellett a Kiss együttes frontembere, Gene Simmons bőrébe is belebújt. Az énekes rögtön felismerhető jellegzetes sminkjéről, de a másik, 50 centet ábrázoló képen Baptiste minket inkább Eminemre emlékeztet.A The Doors tragikus sorsú énekesét, Jim Morrisont és Prince alakját már sokkal könnyebb volt megjeleníteni, bár az arckifejezésük a valósággal ellentétben valóságtól eltérően a fotókon túlságosan egyformára sikerült.


Felismeritek David Bowie-t? Ha őt nem is, de Michael Jacksont mindenképpen. Ha a bőrszerkó és a póz valaki számára nem elég egyértelmű, a fehér zokni akkor is összetéveszthetetlen.


Természetesen a sorból Frank Sinatrát sem hagyták ki. Lady Gaga abszurd megjelenítése után szerintünk ez a második legjobban sikerült kép.

Az utolsó előtti fotó vajon kit ábrázolhat? Ha van tippetek, osszátok meg velünk!


Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés