Kiből lesz a cserebogár?

Nők ezrei rajonganak értük, pedig még csak huszonévesek. Ők Hollywood új szívtiprói, de ők is voltak gyerekek. Most összeállítottuk nektek azt a négy szexi színészt, akik gyerekként kerültek a kamera elé, de mára váltak igazán sármos férfiakká. Nézzük, kik lettek képzeletbeli listánk győztesei!

A gyermekként színésszé vált tehetségek gyakran eltűnnek a süllyesztőben és felnőttként már a feledés homályában, hétköznapi emberekként tengetik mindennapjaikat. Most bemutatjuk nektek azokat a gyerekkoruk óta ismert színészeket, akikre épp ennek ellenkezője igaz, vagyis mára igazi vonzó világsztárrá váltak! Ismerkedjünk meg velük kicsit közelebbről!

   

A listánk negyedik helyezettje nem más, mint a Harry Potter-filmek főszereplője, Daniel Radcliffe. Az angol színész tíz évesen kezdett színészkedni, de az igazi áttörést a varázslótanoncról szóló filmsorozat hozta meg számára. Daniel a rajongók szeme előtt cseperedett igazi férfivá, vált szemüveges kisfiúból sármos szívtipróvá. Arra azért kíváncsi leszek, hogy varázslás nélkül hogy állja majd meg a helyét a szakmában az ifjú tehetség.

   

A harmadik helyen a másik mágiával foglalkozó filmtrilógia főszereplője, Elijah Wood végzett. A fiatal színész olyan kultikus filmekben játszott kisgyermekként, mint a Vissza a jövőbe vagy a Deep Impact. Habár szerintem nincs olyan ember, aki ne a kis hobbitként azonosítaná, ha meglátja valamilyen más alkotásban. Reméljük, úgy, mint ahogy Frodónak sikerült megszabadulnia az egy gyűrűtől, úgy hagyja majd el Elijah is Középfölde világát, s válik igazán híres és tehetséges színésszé. A sármja már megvan hozzá.

   

Az ezüstérmes befutó nem lesz meglepetés, hiszen megint egy mesevilág szereplőjéről van szó. Úgy látszik, manapság már csak úgy lehet valaki gyerekszínészből híres hollywoodi sztár, ha valamilyen fantasztikus filmben szerepel. Meglepő módon Robert Pattinsonról van szó, aki szintén a Harry Potter-filmben tűnt fel először. Habár azóta átnyargalt a vámpírfilmek világába, azért mostanában már más drámai szerepekben is feltűnt. Bár az érte rajongó lányoknak ez mindegy is, ők minden filmben szeretik.

   

A nyertes pedig egy olyan fiatalember, aki nem mesefilmekkel szerzett hírnevet magának. A ma már az egyik legtehetségesebb színészként számon tartott Shia LaBeouf. Az ifjú tehetség a Disney-csatorna műsoraiban szerepelt először, majd hamar olyan sztárok mellett találta magát, mint Harrison Ford, Jon Voight vagy Keanu Reeves. Az áttörő sikert és ismertséget a Transformers-filmek hozták meg neki, így nem is olyan meglepő, hogy legújabb filmjében Michael Douglas oldalán látható a Tőzsdecápák második részében.

Azt hiszem, a listát mindenki másképp képzeli el, az viszont biztos, hogy mindig lesznek olyan tehetséges színészek, akik már gyerekként is megállták a helyüket, ezen az igencsak nehéz pályán.

Van Nektek is toplistátok?

 

Képek forrása: Flickr.com

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés