Kik tervezik az énekesnők fellépőruháit?

Nagyon sokat beszélünk arról, hogy milyen ruhában jelennek meg kedvenc sztárjaink az utcán vagy a díjátadókon. Azt viszont kevesen tudják, hogy egy-egy fellépés alkalmával kinek a kreációit húzzák magukra. Itt az alkalom, hogy kicsit utánanézzünk!

Kezdjük a sort a pop királynőjével, Madonnával. A legismertebb fellépő szettként emlegetik a Jean Paul Gaultier által tervezett csúcsos melltartós ruhadarabját. Ezzel a kreációval a 90-es évek elején nem kis port kavart.A legutóbbi Sticky and Sweet turnén Madonna attól a Givenchy divatháztól kapta ruháit, ami annak idején Audrey Hepburnnek tervezett ruhákat. Persze az idők változnak, és a tervező is más lett. Ricardo Tisci a ruházattal kapcsolatos néhol extrém gondolkodása épp kapóra jött az énekesnőnek. Igaz, itt már sokkal visszafogottabb, mint az ominózus kiálló melltartóval.

A néhány évvel ezelőtt botrányairól és nem éppen jó öltözködéséről híres Britney Spears a koncertturnéjára jól választott.A Dsquared az énekes, és a táncosok ruháit tervezte meg, a tervezőpáros extrém stílusa ezeken a ruhákon is megmutatkozik.

Beyonce I am me… turnéjához Thierry Mugler designert kérte fel. Az extrém ruhák megdöbbentették a rajongókat, de végül mindenki arra álláspontra jutott, hogy az újítás csak emelt a színvonalon.

A szemfüles rajongók rájöttek, hogy ezeket a ruhákat látták már valahol. Nem tévednek , ugyanis George Michael Too Funky című videójához is Thierry Mugler tervezte a különc öltözékeket.Alicia Keys, a többszörös Grammy-díjas énekesnő legújabb turnéjának fellépőruháihoz Giorgio Armanit kérte fel. Szerintem mindenki egyetért velem abban, hogy jó választás volt Armanira bízni a tervezést.
A végére korunk legbotrányosabb énekesnőjét hagytam, aki, tegyük hozzá, nagyszerű előadó. Ahogy Alicia Keysnek, úgy Lady Gagának is Armani tervezi a jelmezeit.
Az egyik legismertebb Lady Gaga által hordott Armani kreáció minden bizonnyal az, amelyben a Grammy-díjátadón jelent meg.A divat rajongóinak nem árt odafigyelni a sztárok fellépőruháira is, ugyanis mint kiderült, nagyon sok jelmez íródik be a divattörténelembe. A koncertekre tervezett ruháknál az egyetlen korlát csakis a tervezők képzelőereje.

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés