Kinky Provocateour

A világ egyik legszexisebb fehérnemű gyártója múlt éjjel New Yorkban bemutatta legújabb kollekcióját Soirée néven.

A bemutatott darabok méltók voltak a Soho Grand hotel intim stílusban berendezett termeihez.

Az alapvető luxus fantáziaként emlegetett fehérneműket francia csipke, Swarovski kristályok és selyem brokátok díszítik.

A merészen szexis darabokat elnézve bátran állíthatjuk, hogy pont úgy festenek, mintha maga Dita von Teese burleszk előadónő fantázia világa elevenedett volna meg általuk.

A fűzők, hálóköntösök, és merész együttesek sosem a mindennapi komfortot kedvelőknek készültek az Agent Provocateurnél. Joe Corre – Vivienne Westwood fia – cége most is olyan darabokkal állt elő, melyek a lehető legnagyobb körültekintéssel készültek a legkiválóbb minőségű alapanyagokból a couture – csúcsdivat – tervezés jegyében azoknak a vásárlóknak, akik egy izgalmas, fantáziadús estére vágynak.

Azonban a minőségnek ára van. Ezúttal is mélyre kell nyúlnia azoknak a zsebükbe, akik szeretnék megkaparintani maguknak az új kollekció egy-egy darabját. A cég marketing igazgatója az árról úgy nyilatkozott, hogy nincs értelme visszavenni a termékek árát, mivel van elég sok ember, akinek a pénz nem sokat jelent, a magas árak pedig még kevesebbet.

A nagyközönség számára a tegnap bemutatott darabok november 1.-től lesznek elérhetők. De ne számítsunk rá, hogy a sarki fehérneműsnél rátalálunk majd ezekre a darabokra! Ugyanis a világon összesen 10 üzletben lelhetünk majd rájuk: London, Manchester, New York, LA, München, Moszkva és Dubai városaiban.

Kapcsolódó cikkek:

Agent Provokateur – A hódítás receptje »
Érzékiség és elegancia felsőfokon 2. rész »
Újabb szexi kampány az Agent Provocateur-től »
La Perla  »
Ezekben biztos megvadítod a pasidat vagy a csajodat! »HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés