Kleopátra a Vogue címlapján

Bizonyára minden divatrajongó epekedve várja már az év legfontosabb divatkiadványát, a Bibliát, vagyis a szeptemberi Vogue-ot. Mi most lerántjuk a leplet arról, kit láthattok majd az amerikai magazin címlapján. Nézzük, ki az a szerencsés színésznő, aki lehetőséget kapott, hogy a borítón mosolyoghasson!

Halle Berry több éve nem adott interjút, eltűnt a mozivászonról, és nem jelent meg róla művészi fotósorozat sem. Most viszont nem tudott nemet mondani a legnagyobb divatlapnak, így ő lett az őszi Vogue címlaplánya.A gyönyörű színésznőnek nem ez az első szereplése a magazinban, hiszen 2002 decemberében már jelentek meg fotói a lapban. Az akkori képeken is csodálatosan néz ki, de úgy látszik, igaz a mondás, miszerint az anyaság megszépít.

A most napvilágot látott fotósorozaton Halle mint az ókori egyiptomi királynő, Kleopátra szerepel. Haja rövid és fiús, mégis olyan érzékiséget és nőiességet sugároz, amit ritkán látni egy ilyen editoriálon. A Giorgio Armani, Marc Jacobs és Vera Wang által tervezett bársonyruhák gyémántokkal párosítva a klasszikus hollywoodi dívák korát idézik, kiegészítve mindezt a szolid, aranyszínű falakkal és fény-árnyék hatásokkal.

A 44 éves színésznő elképesztő formában van, ami ezeken a friss és üde képeken tökéletesen látszik. Köszönhető mindez a híres divatfotósnak is, Mario Testinónak, aki kihozta Halléből a legtöbbet és a legjobbat.Nekünk már csak az a feladatunk, hogy eldöntsük, tetszenek-e a fotók vagy sem. Ti mit gondoltok a most napvilágot látott címlapról és képekről? Jó döntés volt a színésznőt választani a legfontosabb címlap lányának?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés