Kokain és nyugtatók vezettek McQueen halálához

Eljött az idő, hogy nyilvánosságra hozzák a boncolás eredményét. Ez alapján elmondhatjuk, hogy drogok, nyugtatók, altatók és szorongás vezetett az egyik legnagyobb divatguru öngyilkosságához.

Alexander McQueen február 11-i öngyilkossága megrázta a divatvilágot. Személyében egy olyan egyedi és újító szemléletű, bátor és tehetséges tervezőt veszítettünk el, amilyenből tényleg nincs sok a világon. Ráadásul még hatalmas karrier előtt állt, hiszen mindössze 41 éves volt.


A londoni halottkém jelentésében az áll, hogy McQueen vérében „nagy mennyiségű kokaint, nyugtatót és altatót” talált. A pszichológusa szerint idegroncs volt, rettentően megviselte édesanyja halála és nagy nyomás alatt állt a munkája miatt is.McQueen 2009-ben kétszer is túladagolta magát, ezt a pszichológus úgy írja le, hogy „segítségért kiáltott”. 2010. február 11-ig bírta, amikor is felakasztotta magát londoni lakásában. Az életben való csalódottságához az is hozzájárult, hogy elhagyta a barátja.


Üzenetet is hagyott, Darwin Az ember származása című műve hátoldalán, melyben rendelkezett a temetéséről, utolsó sora pedig ez volt: „Kérlek, vigyázzatok a kutyáimra. Sajnálom, szeretlek titeket, Lee.”

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés