Könyv készül Rosie Huntington-Whiteley fotóiból

Könyv készül a Transformers 3. új sztárjáról, Rosie Huntington-Whiteley-ról, aki egy igazán extrém fotósorozattal kápráztatja el a közönséget.

A Victoia's Secret arcaként közismert angol modell most Paul Thomas ruháit viseli, amelyek egyedi külsőt kölcsönöznek neki.

Nemcsak a szexi fehérneműket, hanem idomait is megmutatta Rosie, ugyanis több képen is meztelenül vagy félmeztelenül szerepel.

Rihanna Umbrella című klipjében láthattunk ilyen fémes megoldást, amellyel igazán szexi és vagány oldalát ismerhetjük meg.

A szexi darabok mellett pár vagányabb öltözet is előkerül: bő póló óriási nyaklánccal, fekete ruha csizmával és szegecsekkel.

   

A játékosságot és vagányságot együtt talán ez a fotó képviselhetné, melyen a modell halálfejes felsőt visel - ami első látásra nem is tűnhet fel annyira.

Nagy szerepet kap a tetoválás is - persze nem igazi, de mégis tökéletesen passzolnak a Thomas ruháin található motívumokhoz.

A feszülős ruha és a strasszok képviselik a nőiességet - a kék szín pedig még sejtelmesebbé teszi a képeket.

   

A magabiztosság és határozottság az ostoros képen látszik leginkább - és ha már ostor, nem maradhat el a Zorro-"öltözet" sem.

   

De nemcsak az alakját, hanem az arcát is megszemlélhetjük a könyvben - sőt nemcsak a könyvben, hanem  a londoni Annroy Galleryben is megtekinthetik.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés