Középpontban a szexuális zaklatással megvádolt divatfotós

Pár hete a Terry Richardson divatfotóst megvádoló modellektől volt hangos a sajtó. Több lány is állította, hogy a világhírű művész kikezdett velük a közös munkák során.

Mihalik Enikőt is megkérdezték a témában, ám modellügynöke, Kajdi Csaba azt nyilatkozta, hogy Enikőt semmilyen hasonló atrocitás nem érte. Azonban több lány is eljárást indított az azóta hírhedtté vált Terry ellen.

Az olasz karikaturista, AleXsandro Palombo nem tudott elmenni szó, azaz rajz nélkül a történtek mellett. A 2010-es Pirelli naptár fotósáról sokatmondó ábrákat jelentetett meg Humor Chic nevű blogjában.A képeken Anna Wintour és Carine Roitfeld látható Terry oldalán.  A két szuperszerkesztőnő a Vogue USA és a Vogue France éléről szintén Palombo áldozatául estek. Hogy miért? Palombo úgy véli, eljött az idő, hogy véget vessünk a fiatalkorú modellek alkalmazásának, abba kéne hagyni végre a lányok kihasználását. Ebben pedig a divatvilág két legfontosabb szerkesztőjének is hatalmas feladata lenne.Marc Jacobs és Barack Obama sem úszta meg a kritikát, vagy épp bíztatást, mindenki döntse el maga.A Humor Chic karikatúráiban a divatélet számos tagját kifigurázza, görbe tükröt mutatva ezzel a társadalom egy bizonyos rétegének. Hogy tetszik neked Palombo munkája?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés