Kylie Minogue meg nem inog

Újabb naptár jelent meg. Ezúttal viszont a közönség egyöntetű kívánsága ellenére a főszerepet nem Magyarország szemöldöke és az ő Donatellácskája játssza. Egyszer csak jött valaki és a fehérneműdívát egy pálcasuhintással levarázsolta naptártrónjáról. Hallatlan! Igen, tudom, mit éreztek. Én is csalódott vagyok! Kylie-Kylie, mit tettél velünk?

 

   

 

 

Még ma is tisztán emlékszem arra a leánykára, aki a nyolcvanas évek végén „The Loco-Motion” és „I Should Be So Lucky” című dalaival egészen a slágerlisták éléig énekelte magát. Akkoriban még jócskán közelebb voltam a földhöz mint a bárpulthoz és rúzs helyett is csokival kentem össze a szám (megjegyzem, utóbbi ma is előfordul), mégis valamiért nagyobb benyomást keltett bennem, mint az akkoriban nekem való „Bújj, bújj, zöld ág!”. Kylie-t nem lehet elfelejteni!

 

   

 

   

 

   

 

Kylie Minogue huszonévesként üdítő jelenség volt, harmincévesen szexi, negyvennégyen túl pedig örökifjú. A csinos ausztrál énekesnő sikeresen megőrizte fiatalos megjelenését. Ennek legújabb ékes bizonyítéka, hogy 2013-as naptárjában kamaszlányokat meghazudtoló bájjal pózol. A róla készült felvételek a Glamour és a Paris Match fotózásán készültek.

 

   

 

   

 

A pop hercegnőjének kikiáltott kortalannak tűnő énekesnőről ugyan pontosan nem tudjuk, hányszor és mi célból feküdt kés alá, egy beavatkozás okát viszont jól ismerjük. Kylie-nál 2005-ben diagnosztizáltak mellrákot, ő azonban bátran felvette vele a harcot. A sugárkezelések és bal mellének részleges eltávolítása után olyannyira nem adta fel, hogy a szörnyű kór legyőzése után mind a mai napig régi fényénél is erősebben ragyog.

 

   

 

   

 

Kylie stílusos, Kylie örökké fiatal. Amiért viszont igazán becsüljük őt, az nem a kifogástalan megjelenése és kortalan teste. Sokkal inkább értékeljük nők ezreinek példát szolgáltató kitartását és harcos magatartását. Kylie Minogue bizonyíték arra, hogy nem csak az a fontos, mit viselünk a testünkön, hanem az is, hogy mi rejtezik benne. Figyeljünk magunkra!

 

 

 

 

Valaska Rita

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Szerencsétlen 13? »

Ruha nélkül New Yorkban »

Top 5 sapka trend »

Lesd el Kylie stílusát! »

Újra tombol a divatmészáros! »

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés