LED-es műszempilla a nagyobb tekintetért

A LED-es műszempilla megalkotója arra a kérdésre kereste a választ a Világon, vajon miért szeretnének a nők erősebb és nagyobb szemeket. Ez a kérdéskör pedig az ázsiai nők esetében volt igazán érdekes. A nők több alternatív módszerhez folyamodnak, hogy változtathassanak ezen, ilyen a smink, valamint a műszempilla használata.

A cél érdekében olykor annyira túlzásba esnek a hölgyek, hogy szinte plasztik hatást érnek el. Ezzel a műszempillával sem lesz gyengébb a látvány.

Az ázsiai nők vágya végre valóra válik ezzel a termékkel? Hiszen Ők mindig nagyobb szemre vágynak...Kétséges a fogadtatása, ugyanis nagyon „modern” műszempilláról van szó, és az tény, hogy elképzelhetetlen az egyszerű hétköznapokra. Az ötletet mégis érdemes megdicsérni, igyekeztek minél jobban úgy kialakítani a szerkezetet, hogy az elemek ne legyenek nagyon feltűnőek. Talán ez egy remek kiindulópont ahhoz, hogy idővel olyan darabok jelenjenek meg ahol egyáltalán nem lesznek látható kábelek és elemtartók a fülhöz illesztve.

A LED-es műszempilla különleges funkcióval rendelkezik, nem csupán egyhuzamban világít, hanem érzékeli a fej mozdulatait. Ha érzékelte ezt, egymás után többször hirtelen kialszik a LED, majd újra folyamatos világításba kezd.

Ha a fő célt talán nem is érték el vele, szerintem több országban lennének merész kipróbálói ennek a műszempillának. Különleges alkalmakkor, vagy szórakozóhelyeken bátran hordható lenne. Te bevállalnád, ha bulizni mész?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés