LEGEK: a legjobban öltözött hollywoodi sztárok

A People magazin idén is megválasztotta a legjobban és legrosszabbul öltözött sztárokat. Náluk Kate Winslet a legstílusosabb, visszafogottan szexi, nőies, a hollywoodi glamour megtestesítője és irigylésre méltónak tartják vonalait. Minket most az érdekelne, Te milyen sorrendet állítanál fel?

A listán tehát Kate Winslet a legjobban öltözött sztár a vörös szőnyegen. Michelle Obamát az elérhető, nem hivalkodó, mégis mindig divatos és sikkes ruhái miatt díjazták.

Kate Winslet feketében ...és feketében

Vanessa Hudgens, a High School Musical üdvöskéje a legjobb bohém, hippi stílusú, Reese Witherspoon -alias Doktor Szöszi- a legdivatosabb mini ruhák viselője.

Reese Witherspoon Freida Pinto

A Gettómilliomosból ismert Freida Pinto használja öltözködésében a legjobban a színeket. Nicole Ritchie a legjobban öltözött kismama. Beyonce a legmenőbb utcai szettek tulajdonosa.

Nicole Richie Vanessa Hudgens

A férfiak között Brad Pitt a legjobban öltözött, ezzel mélységesen egyet értünk. A Twilight hőse Robert Pattinson, és Bradley Cooper, a Másnaposok egyik főszereplője is helyet kapott a legelőkelőbbek sorában.

Brad Pitt Robert Pattinson

A leszerepeltek, azaz leggázosabban öltözködők között Renee Zellweger és Paula Abdul végzett az elsők között.

Bradley Cooper Renee Zellweger

Most, hogy már ismerjük a híres People magazin idei legjeit, kíváncsiak lennénk a Ti véleményetekre is! Szerintem Kate Winslet és Brad Pitt tökéletes választás, de pl. Robert Pattinson öltözködésével kapcsolatban vannak fenntartásaim. Nálad ki lenne a legjobban öltözött férfi és nő? Vagy ki a legrosszabb?

Kapcsolódó cikkek:

A MET legjobbjai »
A MET legrosszabbjai »
Kovács Kati és Gyurta Dani jól mutat Armaniban »
Az öt legjobban öltözött sztárpár »
Tudom, mit tettél tavaly nyáron, de idén meg ne ismételd... »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés