Lacroix titka

A bécsi reptéren állva igencsak sok behatás éri az embert. Rengeteg divatmárka, meseszép táskák és a legújabb trendek. Amikor már harmadjára mentem el egy kabát előtt, amiről nem tudtam levenni a szemem, odamentem és jobban szemügyre vettem a darabot.

A Desigual márka bár mindig is kitűnt a többiek közül, idén nagy dobásra szánta el magát. Christian Lacroix-al jegyezte el magát az idei szezonra. A 2011-12 ősz/tél kollekció 30 darabját a híres francia couture kreátor, Lacroix alkotta.

   

Ezek a ruhák a legjobb példái annak, amikor a Haute Couture és a Pret-a-porter találkozik. Az eredmény: különleges, ámde hordható darabok. 

 

“Itt minden a kreativitásról és a két cég közti együttműködésről szól. Szívünket-lelkünket beletettük ebbe a munkába, úgy érzem, jó dolgokat hoztunk össze. Imádtuk az egész kezdeményezést, már indulása előtt is!"- nyilatkozta a Desigual csapat szóvívője. 

Monsieur Lacroix imádja a Desigual-t! Legalábbis ezt nyilatkozta a legutóbb. Hogy a két cég összefogása marketing stratégia-e, vagy tényleg ennyire odavannak egymásért azt nem tudhatjuk. Az mindenesetre igaz, hogy munkájukból jobbnál jobb , -  partchworkre hajazó - alkotás született. 

Mannheim Patrícia  

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés