Lady Gaga egy tojásban érkezett a Grammyre!-Videó!

Lady Gaga megint sokkolta a Grammy-díjátadó közönségét. Talán már az lesz a szokatlan, ha valami hétköznapi dolgot csinál. Gaga kisasszony ugyanis egy hatalmas tojásban érkezett a gálára.

Akár az 'Alien' mozifilm főhőse is lehetett volna Gaga, aki a 'Born this way' című dalának szeretett volna reklámot csinálni a Grammy-díjátadón. Bevonulása igazán 'Gagásra' sikeredett, egy hatalmas átlátszó tojásban érkezett meg, amit félmeztelen férfiak cipeltek a vállukon. Ahogy egy újságíró megjegyezte: "Nagyon eredeti, de hogy fogok interjút készíteni egy tojással?". Többek szerint meztelen volt, bár szerintem a múltkori húsöltözeténél nem nagyon tudnak sokkolóbbat kitalálni. 

Gaga - akinek ruha fétise már szinte klinikai eset - semmi olyan ruhát nem hajlandó felvenni, aminek nem tudja a történetét vagy azt, hogy ki tervezte.

Nem csak Gaga megérkezése volt megdöbbentő az idei Grammyn! Egy mondás szerint, ha ízléstelen vagy nem Hozzád illő ruhákat viselsz, nincsenek igazi barátaid. A mostani Grammyn sok sztárról kiderült, hogy nincsenek olyan emberekkel körülvéve, akik őszinték Velük. Kezdjük a sort a kedves Katy Perryvel!

   

Mindannyiunk kaliforniai lánykája egy Armani ruhában jelent meg a vörös szőnyegen, amin angyalszárnyak voltak! Nem tudjuk, hogy egy farsangi buliról jött-e vagy Valentin-napra készült, mindenesetre elég kislányosan fest ebben a habos-babos költeményben.

   

Jöjjön két pozitív példa, hogy feledni tudjuk Katy ruháját! A mindig dögös Kim Kardashian ezúttal egy meseszép Kaufman Franco kreációban érkezett, ami kiemelte tökéletes alakját. Jennifer Lopezre rá sem ismerünk! A Pucci ruhát szinte ráöntötték, a Cartier ékszerek - amik közel 70 millió forintot érnek - pedig újra dívává varázsolják az amúgy kétgyermekes anyukát.

   

Megint két eltévedt lány, akik szinte mintha nem is egy díjkiosztóra, hanem egy rongyosbálba készültek volna. Nadeea már múlt évben is elnyerte a legrosszabbul öltözött sztár díjat, idén felülmúlta önmagát. Egy leopárdmintás szaténruhában érkezett, amihez - talán hogy még jobban elrontsa a kinézetét - fekete csipkekesztyűt és parókát vett fel. Ez a ruha talán elment volna 1992-ben, de nem most... Gram'ma Funk, a híres női DJ, producer két számmal kisebb ruhában érkezett, egy 'Moulin Rouge' party utóhatásaként. Nehéz feldolgozni, szavakba ölteni a látványt!

Nehogy rossz példával zárjuk a cikket, érkezzen két fiatal feltörekvő tehetség! Egyikük stílusával szerzett rengeteg rajongót, másikukat pedig ducin és vékonyan is ugyanúgy szeretjük, szintén egy igazi divatdiktátor.

Rihanna legutóbb 'SM' című számához készült szadomazo elemekben bővelkedő klipjével hívta fel magára a figyelmet. Ezt a Jean Paul Gaultier ruhát is a szexualitás jegyében választotta ki. Takar is, meg nem is...

   

Jennifer Hudson mindenkit levett a lábáról a 'Dreamgirls' című filmben nyújtott alakításával. Ott még duci lányként tűnt fel a filmvásznon, azonban rengeteget fogyott és ennek köszönhetően Ő lett a vörös szőnyeg egyik legjobban öltözött sztárja. Versace ruhájában mindenkit elvarázsolt!

   

Visszatérve Gagára: a divatdiktátor énekesnő egy bőrruhában nézte végig a díjátadót, amit egy combcsizmával egészített ki. Ekkor még nem tűnt fel senkinek, hogy a vállán és az arcán fura csontkinövések vannak. Később a színpadra lépett kórházi kórboncnoknak öltözve, a vállán levő - nyílván maszkmester által készített - kinövések pedig azt sugallták, hogy nem erről a bolygóról érkezett. Tehát egy idegen bolygóról érkezett kórboncnokkal van dolgunk, aki még énekel is! Nem csodálkoznék, ha rövid időn belül hasonló szettekben lépnének kifutóra a modellek. Gaga stílust teremt, még ha egy kicsit szájbarágósan is teszi azt!

Nektek mi a véleményetek a botrányos bevonulásról? 

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés