Lady Gaga maga a Vogue!

Lady Gaga, aki a tavalyi évben a legnépszerűbb címlapfotókért járó titulust is elkönyvelhette magának, most a márciusi Vogue címlapján pózol, tőle szokatlanul visszafogott stílusban.

A Vogue bejelentette, Lady Gaga lesz a márciusi kiadvány címlaplánya. A nívós divatmagazin következő havi száma némi információval is szolgál majd rajongóinak a "Born This Way” című vadiúj Gaga-albumról.

Lady Gaga, a popszakma és a couture dívája, ezúttal Alexander McQueen, Louis Vuitton és Haider Ackermann gyönyörű ruháiban pózolt a fotózás során, sőt a magazin és persze a polgárpukkasztás kedvéért még egy rózsaszín parókát is bevállalt.

 

Az új kislemezről  (Born This Way) Gaga a következőképpen nyilatkozott a Vogue-nak: „Mindössze 10 perc alatt írtam a legújabb dal szövegét, és abszolút varázslatos zene lett.  Miután ezt befejeztem, a többi dal már csak úgy jött magától, egyfajta makulátlan koncepcióként.”  A riporter nyert némi betekintést a lemez többi számába is, s a következő dalcímek kerültek nyilvánosságra: "Judas," "Americano," “Hair,” “Bad Kids,” és “Government Hooker.” Gaga azt is hozzátette, ez az album zeneileg sokkal inkább felér az ő tehetségének szintjéhez, mint az eddigiek. Kicsit elektronikusabb, ugyanakkor színházias vokál is megtalálható benne, igazi muzikális remekmű.


Meg kell hagyni, Lady Gagának már a művészneve is frenetikus. Ha utánanézünk az eredetének, kiderül, hogy tökéletesen illik az énekesnő exhibicionista lényéhez. A gaga szó ugyanis francia eredetű és jelentése: ’teljesen elbűvölve, lebilincselve valamitől’.  A lady szó az, ami igazán új értelmezést kap Gagától, hisz milyen díva az, aki véres díszleteket varázsol a színpadra, s napról napra meghökkentőbb ruhákba öltözik?

 

Az igazság az, hogy a maga nemében az énekesnő igenis egy lady, udvarias és méltóságteljes, modora időnként Madonnára emlékeztet. 4 éves kora óta zongorázik, és szólóhangversenyeket is adott gyerekkorában, így nem csoda, hogy otthonosan mozog a színpadon. Háttere és iskolázottsága sokakat meglep. Többek között az a tény is, hogy iskoláit a New York-i Szent Szív Zárdában végezte, ahol franciául is tanult. Azonban az már biztos, hogy a keresztény elvek nem ragadtak rá az évek során.

 

Talán ezért is, az énekesnő egyszerűen unikális és utánozhatatlan. Mesterien ötvözi a tehetséget az előadásmóddal, mindemellett divatot teremt extrém stílusával. Gagát lehet rajongva imádni vagy annál lelkesebben utálni, de a közömbösség kizárt, mindenképp el kell ismerni a popszakmában végzett ’munkásságát’.

Forrás: DonnaLight 

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés