Lady Gagát eljegyezték?

Legalábbis erről szólnak a mai nap vezető bulvárhírei, de valójában még nem tudni, igaz-e az információ vagy csak eladásnövelő kacsa.

A PopOnThePop értesülései szerint Stefanni Germanottát eljegyezték.

 

Az utóbbi időkben sokat foglalkoztak azzal a lapok, hogy vajon együtt van-e Lady Gaga a kevésbé ismert rockzenész pasijával, Carl Luckel.

 

Egyre többször látni őket meglehetősen meghitt szituációkban. Habár a kapcsolatukról szóló pletykákat a pár nem hajlandó megerősíteni, a lesifotók tanúsága szerint kosármeccsre és nyaralni is együtt járnak, ráadásul az ünnepeket egyes források szerint Luc szüleinél töltötték Nebraskában. A hírek szerint az eljegyzés is ekkor történt meg, de hivatalosan bejelenteni csak Gaga új lemeze, a Born This Way című album megjelenésekor fogják, február 13-án.

A PopOnThePop írása szerint a párhoz közelálló ismerősök azt nyilatkozták, az esküvő dátuma még nincs meg, és valószínűleg nem is fogják elsietni, hiszen Gaga már többször elmondta, neki most a karrier és a rajongók a legfontosabbak. 

A pár 2005-ben kezdett randizni, de mikor Stefanniból Gaga lett, szétváltak útjaik. Néhány hónapja látták őket először újra együtt. A dolog pikantériája, hogy korábban már az is felröppent, hogy decemberben, Londonban fognak összeházasodni egy mesébe illő esküvő keretein belül, de legjobb tudomásunk szerint ez a hír sem bizonyult valósnak, hacsak nem titokban jött létre a frigy. Gaga egyébként azt nyilatkozta, soha senki nem jelentett még ilyen sokat neki, mint Luc.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés