Lásd élesen a világot! (x)

Ne félj eldobni szemüveged, kontaktlencséd, hiszen pár másodperces lézeres beavatkozással éleslátást kaphatsz egy életre!

Sokunk napjait keseríti meg a szemüveg illetve a kontaktlencse viselése. Nem űzhetjük szabadon kedvenc sportjainkat, ráadásul hiúsági kérdésként is megjelenik ez a probléma, amelyre van már végleges megoldás. Az utóbbi évek klinikai és technológiai kutatásainak köszönhetően a lézeres látásjavító kezelés mára a szemüveg és kontaktlencse viselés biztonságos alternatívájává vált. A világon eddig közel 30 millió lézeres szemműtétet végeztek. Hazánkban a Saint James Szemészeti Központ az élen jár a látásjavító lézerkezelés területén, köszönhetően a WaveLight Eye Q lézerkészüléknek és 25 év szakmai tapasztalatának. A kezelésért orvosi garanciát, szolgáltatási garanciát, és árgaranciát is vállalnak!

 

 

Mit kell tudni a látásjavító lézerkezelésről? A látásjavító lézerkezelés során a lézer energiája a szem érintése nélkül személyre szabottan történik, mely a betáplált adatok alapján a szaruhártya alakját és vastagságát változtatja meg. A kezelés után a rövidlátó, távollátó vagy asztigmiás szem ideális fénytörésű lesz, és a fénysugarak az ideghártyán egyesülnek, éles képet alkotva. Az eljárás hihetetlenül gyors – mindössze kettő másodperc, kezelendő dioptriánként. Tehát nincs altatás, nincs injekció, a saját lábunkon távozhatunk a klinikáról. A kezelést követően élesebb látásra számíthatunk, mint valaha. Ráadásul a látás nem romlik vissza! A kezelés díja 129 000Ft szemenként, amely részletfizetéssel is törleszthető, akár havi 10 470 Ft-tól 12 hónapig. Sőt az egészségpénztári tagságot és a SZÉP kártyát is elfogadják. Ha zavar, vagy rontja életminőséged a szemüveg viselése, akkor fordulj bizalommal a Saint James Szemészeti Központhoz! Ne halogasd a döntést, hisz rengeteg még a látnivaló!

Info: www.lássjól.hu Saint James Szemészeti Központ 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 33-35 Telefon: 06 1 788-2927

MINŐSÉG – GONDOSKODÁS – BIZALOM

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés