Lássuk, mit terveznek a nagyok az őszre!

Sosem lehet elég hamar elkezdeni az őszi-téli ruhatárunk átnézését. A nagy divatházak már most ízelítőt adnak, hogy segítsék a gardróbrendezést. Nézzünk meg pár jellemzőt, amelyek meghatározzák az idei kollekciókat.

1. Állatminta

Ennek a mintázatnak a legnagyobb kedvelője nem más, mint Roberto Cavalli. Kollekciójában ismét szerepet kapott a különböző szőrmék használata mellett. Persze, mint minden évben, most is megjelenik más tervezőknél is az „állatiasság”. A hétköznapi viseletben azonban csak óvatosan hordjuk őket. Nem árt, ha az öltözékünk nem csak leopárdmintából áll, ugyanis így könnyen nevetségesek lehetünk a stílusos helyett. Néha elég, ha egy- két ilyen mintájú kiegészítőt viselünk. Persze, aki elég merész ahhoz, hogy a ruházatában jelenjen meg az állatminta, az csak arra ügyeljen, hogy az öltözék többi része visszafogottabb legyen.
2.Lépés indul! Újra hív a katonaélet

Talán a legtöbbször visszatérő inspiráció, így szinte minden évben hordhatjuk a katonai egyenruhához hasonlító darabokat. Ennek előnye az, hogy ha befektetünk egy ilyen stílusú ruhadarabba, akkor szezonról szezonra divatosak lehetünk. Szerencsére egyre több üzletben jelennek meg military kabátok, felsők és kiegészítők, így mi is könnyen hozzájuthatunk egy-egy darabhoz.3.Húzd fel a nadrágot!

Ezzel nem azt kérik a tervezők tőlünk, hogy felejtsük el a csípőnadrágot. Szó sincs róla, de mégis úgy érzik, hogy itt az ideje visszatérni a derékig érő nadrágokhoz. Tudom, hogy a fiatalság nem fog ennek örülni, de higgyük el, van elég előnye ahhoz, hogy viseljük. Akinek rövid a lába, annak például nagyon előnyös lehet, mivel ezeknek a nadrágoknak általában elég hosszú a szára. Ha teheted, ne is vágd le az alját, vegyél fel egy magasabb sarkú cipőt, és nézd meg, mennyit nyújt optikailag az új nadrágod! Ha valakit mégsem lehet meggyőzni a nadrággal kapcsolatban, az ne hagyja ki azokat a szoknyákat, amelyeknek szintén feljebb került a derékrésze, hiszen ezzel kiemelheti a derekát és a nőies vonalait.
Reméljük, az ősz felé közeledve mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabb darabokat, ugyanis ez még csak a kezdet. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ameddig nyár van, inkább a nyári trendeknek hódoljunk, és használjuk ki a színeket és a lenge ruhák sokaságát!

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés