Laza, sportos, utcai, casual...

Végre egy stílus, amelynek tényleg nincsenek szabályai. Ebbe aztán minden belefér. No, nem egy kimondottan figyelemfelkeltő valami, de végül is nem rossz. El is lehet benne bújni, ha valaki azt szeretne, de azért ne egy szürke kinézetet képzelj el. Na jó, néha szürke. Néha meg nagyon színes. Mindenféle... Kislányos és nőies, szexi és romantikus, egyszerű és átgondolt.


Ha eddig nincs ellenedre a leírás, s ehhez még hozzávehetjük azt, hogy a kényelmet igen nagyra becsülöd, és indulás előtt nem szeretsz órákat tölteni a tükör előtt, akkor szerintem jó helyen jársz.
Ebbe a kinézetbe belefér az overall, a háremnadrág, a szafari hangulatú ruhák, a miniszoknyák, soroljam még? Szűk vagy bő szoknyák a legkülönfélébb felsőrészekkel, minimalista ruhák vagy zsebes nadrágok, farmer, tornacipő, vagy kosztüm és magas – persze mértékkel! – sarkú is.Városi kinézet, amely bármely pillanatban megfelelő. Pontosan ugyanúgy helytáll a hétvégi kiránduláson, mint a munkában. Olyan ruhatárat kell összeállítanod, amelyben minden mindennel harmonizál, hogy megvalósíthasd, amire vágysz. Csak benyúlsz álmosan egy pólóért és egy nadrágért, és biztosan tökéletesen illenek egymáshoz. Igen, a póló az egyik nagy kedvenced. Azt is szereted, ha üzeneteket, feliratokat hordoz, ami nem baj, de a rajzfilmfigurás, kiskutyás-kiscicás mintákat hagyd meg ovis korban lévő nőtársaidnak, nekik jobban áll. Olyan sokféle lehet egy póló! Galléros teniszpóló, kerek nyakú, kivágott, ujjatlan, hosszú, rövid, szűkebb vagy bő fazon.A kinézet mindig jó kislányos, a lazaság inkább a kényelemre vonatkozik, sohasem az elhanyagoltságra. A ruhád mindig vasalt, rendezett, ápolt benyomást keltesz.
Nem kell őrült módon követned a divatot, ha ilyen stílusban öltözködsz, de nem árt, ha mindenről értesülsz, és egy-egy elemet minden szezonban beemelsz a ruhatáradba az új irányzatokból. Modern lány vagy, csak nem a magad stylingolása a legfőbb gondod. Nem szereted, ha túlságosan megcsinált valaki. A megjelenésedben váltakoznak a hangulatok, hol romantikusabb, hol rockeresebb, néha kimondottan elegáns, néha meg teljesen sportos. A saját magad szabta határokat azért még véletlenül sem léped túl, nem mész el erőteljesen egyik irányba sem. Nem a ruhád az, amellyel kifejezni szeretnéd magad, még ha árulkodik is rólad rendesen, hagyod, hogy az egyéniséged domináljon.
Benetton Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

Kedvenc márkáid a Benetton, Tommy Hilfiger, Mexx, Calvin Klein, Donna Karan. S a sztárok, akiknek hasonló a stílusa: Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts
Julia Roberts Kate Hudson
Jennifer Aniston

 Kapcsolódó cikkek:

Legyen saját stílusod! »
Mutasd magad! »
Klasszikusan elegáns »
Használt, de nem akármilyen: a vintage stílus »
Akarsz „boho” lenni?  »
A leghülyébb ruhák »
Alul bővebb »

Kapcsolódó képgalériák:

Casual

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés