Leánykérés - less be Hilary Duff ablakán!

A nagy pillanatokat meg kell örökíteni! Talán erről Hilary Duff egy kicsit máshogy vélekedik. A hírek szerint eljegyezték, és ahogy lenni szokott, megint lapult egy lesifotós valamelyik bokor mögött, hiszen ez a nagy esemény is lencsevégre került… Némi hálószobatitokkal fűszerezve…

A kanadai sportoló Mike Comrie jól a zsebébe nyúlt, hiszen egymillió dolláros, mintegy kétszáz millió forintos gyűrűt húzott Hilary ujjára. Bőkezűsége eddig is ismeretes volt, hiszen ajándékként már autóra és lakásra is került díszcsomagolás, ami végül a szépségnél landolt. Természetesen egyik sem a legolcsóbb fajtából!


Az Edmonton Oilers hokicsapat játékosa nem kispályázik. Úgy csusszant a gyűrű a lányka ujjára, mint a jégkorong a kapuba! Természetesen annak rendje és módja szerint, térdre ereszkedve történt a dolog, hogy is lehetett volna másként?


A csili-vili gyémántcsoda láttán, persze elámult a népszerű barátnő és valószínűleg a paparazzi is, aki elgémberedett lábbal és zsibbadó ujjakkal, csak ekkor tapasztalhatta, hogy mit is fényképez.

Hilary Duff igazi nő! Rögtön ki kellett szaladnia az erkélyre, hogy megcsodálja a gyűrű csillogását természetes fényben is. Nem tudjuk, hogy az arcán látható öröm az eljegyzésnek, a drága gyűrűnek, vagy mindkettőnek egyszerre tulajdonítható-e, de az biztos, hogy nagy a boldogság!


Hoppá, hoppá! Elgurult a gyűrű! Vagy valami más van készülőben? Vannak sejtéseink, de inkább a ti fantáziátokra bízzuk, hogy mi a történet vége… Úgy tűnik a drága lesifotósunk sem várta meg a happy endet…


Mi ehhez még annyit tennénk hozzá, hogy ha tudta volna mi készül, biztos szebben felöltözött volna!

Képek forrása: celebjihad.com

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés