Leesik az állad, ha meglátod az árát!

Szerinted mennyibe kerül a világ legdrágább ruhája?

Elöljáróban annyit elárulunk, hogy az összeg csillagászati, csupán a havi kamatokból fejedelmi életstílust folytathatnánk.

 

Azonban mielőtt fellebbentenénk a fátylat az árról, mesélünk egy kicsit a méregdrága ruhaneműről. A tervezést autodidakta módon elsajátító brit tervező, Debbie Wingham fejéből pattant ki az ötlet, aki olyan neves sztárokat tudhat a kliensei közt, mint Kate Winslet, Dita Von Teese és Hilary Swank.

A padlót seprő szoknyarésszel rendelkező, peplummal spékelt estélyi – mert ebben az árkategóriában már nagyestélyiről beszélünk – 13 kilogrammot nyom, hiszen nem más ékíti, mint 25 fehér és 20 darab 5 karátos feketegyémánt.   …és mennyi is az ára. Eláruljuk: 5,6 millió dollár, azaz kb. 1,2 milliárd forint.

 

Ráadásul Wingham több ilyen luxusruhát is készített, egy egész kollekciónyival lepte meg rajongóit, a Monte Carlo-i és a kijevi bemutatókon. A millionlooks.com szerint Wingham a fennkölt estélyik után most egy kicsit lazábbra szeretné venni a figurát, farmerekben gondolkozik. Igaz, ezeket a termékeit se kell a boltok polcaink keresnünk, mivel gyémántokkal fogja házasítani az elnyűhetetlen kedvenceket.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés