Legyél szexibb!

Meglepetés Valentin napra, vagy bármikor

Még nem késő, hét végéig még felkészülhetsz és szombaton meglepheted a pasidat egy szexibb csajjal, saját magaddal, természetesen. Ha éppen nincs barátod, vőlegényed, férjed, semmi gond, akkor is kezdj el készülődni, mert ahogy egyre érzékibb lesz a kisugárzásod, hamarosan horogra akad a nagy ő is, ebben biztos lehetsz. Az meg tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy február 14.-én ünnepled-e a Valentín napot, vagy más, aktuálisabb dátumon.
De vigyázz, ha követed az alábbi tanácsokat, nincs visszaút! Egyre jobban belejössz majd ebbe a szexi játékba, megszereted az új énedet, s garantáltan vége lesz az unalmas estéknek.

Nézzük először a kölniválasztást:

A bolgár rózsát, a marokkói és egyiptomi muskátlit, a ylang ylang-ot, az indonéz pacsulit tartják a legszexibb összetevőknek, ezért okosan teszed, ha ezeket keresed az illatokban. Azt állítják, többek között Calvin Klein: Obsessión, Yves Saint Laurent: Ópium, vagy Jean Paul Gaultier: Classique parfümjei a legizgatóbbak. Próbálgasd még a következőket: Amor amor Tentation a Cacharel-től, Quizás, quizás, quizás Loewe-től, L’eau de minuit Lolita Lempicka-tól, Insolence a Guerlain-től, Ella Intense Stella Mc Cartney-tól.
Tudom, már a könyöködön jön ki, hová kell tenni a parfümöt, csukló, nyaki erek, ahol a legintenzívebben párolog. Az azonban újdonság lehet, hogy alulról felfelé kezd el a befújást, mert a felszálló meleg levegővel az illatok még erősebbek lesznek. A hajad is burkolózzon be parfümödbe. Ne közvetlenül a hajadra fújd a kölnidet, hanem a fésűdre és ezután húzd át vele az összes tincset. A tiszta haj hidratáltabb, mint a bőr, így hosszabban megmarad rajta a kellemes illat.
Ha már a hajnál tartunk...

A csábítás egyik leghatékonyabb fegyvere a hosszú és dús hajkorona. Na jó, elismerem néhány példa mutatkozik arra, hogy mennyire szexi lehet egy rövid haj, Halle Berry, Victoria Beckham, és még ki is???? de az igazság az, hogy a pasik fejét a hosszú haj csavarja el leginkább. Ezért, ha biztosra akarsz menni, akkor irány a hajnövesztés. Hogy ez szombatig már nem jön össze? Vagy a hosszával nincs baj, de kevéske ? Akkor marad a hajhosszabbítás. Többféle technika és módszer létezik már, amelynek segítségével pár óra alatt csodálatos tömeget és hosszúságot varázsolhatsz a fejedre. Képzeld el azt a meglepetést! Már csak megfelelően kell dobálnod...


Csak néhány példa és cím:

Hajbevarrás:

Ezzel a módszerrel a saját haj közé kerülnek láthatatlan öltésekkel az előre felfűzött hajak . Az új hajat együtt kezeljük a sajátunkkal, festjük, mossuk, formázzuk, ápoljuk. A hajkorona felépítésénél fontos, hogy mind szerkezetében, mind minőségében azonos felépítésű hajak kerüljenek össze. a saját haj közé.


Mikrocsomózás:

Ennél a módszernél az új haj nincs előre felfűzve, hanem tincsenként kerül a saját haj közé.


Hőillesztés:

A mikrocsomózáshoz hasonlóan szintén tincses megoldás. A saját hajhoz apró tincsenként illesztik hozzá a vendéghajat. Mindezt egy speciális, hőre kötő ragasztóanyaggal rögzítik. Ez a módszer  már 1-2 cm-es saját hajjal is elvégezhető, mely a  kívánt hosszúságúvá varázsolja a hajkoronát.


Hajas Szalonok:
www.hajas.hu
Budapest, V. Nádor u. 20. Tel: 061 3118670
Budapest, V. Erzsébet tér 2. Tel: 061 317 0005
Pécs, Király u. 18. Tel 0672 310 440

Hairdreams
www.hairdreams.com
e-mail: info@hairdreams-szalon.hu
Budapest, XI. Bartók B. út 81.
Törökbálint, Kazinczy F. u. 62.
Tel: 06-70/534-1060

Gyémánt Hajklinika
www.hajklinika.hu
Budapest, III. ker. Raktár u. 4.
Telefon: 06 20 416 2704 ( Zsuzsa )

High Fashion Szépségszalon
www.highfashion.hu
Bp. V. Szivárvány köz
Tel: 2661-788

Hajmester Fodrásszalon
www.hajmester.com
Komárom, Bajcsy Zs. u 4.
Tel: 0634 342016


Sztriptíz csak neki...

Miért is ne? Kápráztasd el a fiúdat egy privát vetkőzős számmal. Ugye nem azon görcsölsz, hogy nincs tökéletes tested? A kerekebb formák még inkább izgalomba hozzák a férfi nemet, lényeg, hogy a mozgásod harmónikus legyen és önbizalommal vetkőzz le.Ha beíratkozol egy gyorstalpaló tanfolyamra, talán még elsajátíthatod az alapokat, vagy vedd meg Carmen Electra dvd-jét, amelyen pont ezt tanítja. Esetleg Pirner Alma www.dollhousetv.hu honlapján különböző szinteken gyakorolhatod az erotikus táncot.
A stripdance egyébként hatalmas divat, sőt mondhatni az új fitness őrület Amerikában és Európában is, tehát nem egy egyedülálló ötletről van szó. Vicces, szórakoztató, hasznos és égeti a kalóriákat is. Csatlakozz a mozgalomhoz!


Mit veszel le?
Döntsd el, hogy melyik stílust választod. Fiúsból indítasz és káprázatosan szexi fehérneművel folytatod? Ehhez bő nadrágot, fehér inget ajánlok sok- sok gombbal.
Vagy eleve nőcisre veszed a fazont, szűk szoknya, magas sarok, vállpántos top?


Apropó, fazon...

A teljesen szőrtelent az amerikaiak “Kojak”-nek nevezik. Jónéhány kozmetikában tökéletesen sima és bársonyos eredményt képesek már produkálni ebben a témában, ha ezzel a változattal kívánod meglepni életed vagy Valentin napod szerelmét. A megfelelő megoldás a speciális gyantázás, hiszen a borotválás elvégzése után egy-két nappal már komolyabb sérüléseket szenvedhet kedvesed.
Ha túlzásnak érzed a teljesen sima felületet, hagyhatsz egy kis háromszöget, vagy egy vékony csíkot is, de annál többet semmi esetre sem. Ha festett világos a hajad, kiszőkítheted ezt a néhány szőrszálat is. Nem árt, ha ezt is a profikra bízod.


Még néhány részlet a teljes fazonszőrtelenítésről.

Filmgyantával a módszer hasonló, mint a hagyományos gyantázásnál, a cukorgyantával: a mézemulziót ugyanúgy felmelegítik, mint a másikat, de a szőrrel ellentétes irányban kell felkenni és a szőrrel megegyező irányban lehúzni a csíkokat. Az első kezelés kicsit fájdalmasabb, de ahogy vékonyodnak a szálak,a fájdalom is egyre enyhébb lesz. A fazongyantázás “négykezes” művelet, a kozmetikusnak a vendég segítségére is szüksége van, így a gyantázás kb. fél óra, a cukorgyanta esetében valamivel több idő.
A lézeres szőrtelenítés lehet kozmetikai vagy villanófényes. Akkor eredményes, ha egymás után 10 alkalommal elvégzik, ezután elég félévente egyszer.
A gyantázás ára 2.000-4.000- Ft, a cukorgyantázás sokkal időigényesebb, ezért drágább, mint a filmgyantázás. A lézeres szőrtelenítés alkalmanként kb. 8.000,- Ft.


Egy cím, ahová nyugodtan betérhetsz:

Budapest, Hairport Szépségszalon
VI. Szófia u. 5.

A vörös száj

Igen, a vörös száj, kétségtelenül szexi. De változnak az idők és a divatok is. Ma már egy hússzínű vagy nude száj talán még érzékibb, mint egy vadító piros.
“A szájfény csábító, de nem alkalmas csókolózásra”- véli a Max Factor sminkese.
"Elcsúszik, szétfolyik... Sokkal szexibb, ha matt, száraz nyomot hagysz egy ingen vagy bőrön...”Néhány gyönyörű nude árnyalat:

MAC : Bare Venus
Calvin Klein: 118 Heavenly
Il Makiage: Nude

Fő az önbizalom.

Lehet rajtad a legcsodálatosabb cucc, lehet a rúzsod tökéletes, a hajad dús, ha nincs önbizalmad, mindez fabatkát sem ér. Persze szinte lehetetlen, hogy ezek után még ne legyen önbizalmad, de mondjuk, előfordulhat, különleges esetekben.
Fontos szerepe van a testbeszédnek, hiszen mások úgy vélekednek majd rólad, amit te közvetítesz magadról. Tarts szemkontaktust, ne fond keresztbe a karodat, érintsd meg a ruhádat, vagy a bőrödet. Apró trükkök, amelyekről még többet olvashatsz a Pease házaspár hasonló témájú könyveiből, ők mindent tudnak a szavak nélküli hatékony kommunikációról. Például: Barbara és Allen Pease: A testbeszéd enciklopédiája, vagy Martin Lloyd-Elliott: Testbeszéd - A vágy titokzatos nyelve.


Játszani is engedd!

Berendezed a környezetet. Gyertyákat gyújtasz. Illatos vagy. Kívánatos. A bőröd puha és bársonyos (mert leradíroztad). Miért ne legyen jó ízed is? A Victoria Secret olyan ehető, vagy csókolható testpúdert alkotott, amely garantáltan étvágygerjesztő hatású. A rózsaszín gömbbe csomagolt Dust-Up Kissable Body Shimmer három különböző árnyalatban kapható, a hozzá tartozó ellenállhatatlan ízhatásokkal: vattacukor, fahéj és méz. Engedd, hogy megkóstoljon...


Hagyd szárnyalni fantáziádat, és éleszd fel a szenvedélyt a kapcsolatodban. Mi a véleményed egy kis játékról?
Készíts két, cédulákkal teli dobozt. Az egyik csoport papírdarabjaira testrészeket írj: nyak, mell, comb, fül, stb... A másik dobozba azok a cselekvések kerülnek, amelyeket a testrészekhez kell párosítani: csókol, nyalogat, simogat... Felváltva kell húzni a cédulák közül, s így a véletlen határozza majd meg az utat egészen a gyönyörig.


A folytatást rád bízom...

Kapcsolódó cikkek:

A reklámok és az erotika »»

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés