Lélegzetelállító fotósorozat a német Vogue-ban

Bizonyára titeket is elért már az idei év egyik nagy divatirányzata, az „Indián- láz”. Szinte minden divatház kijött egy-egy ilyen stílusú kollekcióval. Újra hódítanak a törzsi motívumok a ruhákon, kiegészítőkön. De a júliusi német Vogue hasábjain látható Welten Reise című fotósorozat nem mindennapi. Nézzük is meg közelebbről a képeket!

Régen láthatott a nagyközönség ennyire mesterien kidolgozott editoriált.  A modern európai stílus ötvöződik a hagyományos indián motívumokkal. A színek és a formák kavalkádját Katie Mossman, stylist készítette el, aki egyébként olyan magazinoknak dolgozott már, mint a Numero, a Vogue vagy a Harper ’s Bazaar.A sivatagban fotózott képeken merész összeállításokat figyelhetünk meg, amiket a különböző hajfonatok és sajátos, törzsi elemekkel kiegészített sminkek tesznek teljessé.


A fotókat az ifjú, de nagyon tehetséges divatfotográfus, Sebastian Kim készítette. A feltörekvő művészre egyébként érdemes odafigyelni egyedi látásmódja és különleges beállításai miatt.A képek mind lélegzetelállítóak, az ember nem tudja levenni róluk a szemét, nem mellékesen köszönhető ez az amerikai származású modellnek, Jacquelyn Jablonskinak is. Az indián motívumok jegyében készített kreációk olyan tervezőktől származnak, mint Balenciaga, Alexander McQueen, Emilio Pucci, Roberto Cavalli vagy Viktor and Rolf.Személyes kedvencem az első kép, ahol a Givenchy harisnya és cipő egyszerűen tökéletesen harmonizál egymással. Tudom, hogy most minden a törzsi motívumokkal van tele, de ezek a képek önmagukért beszélnek, kiemelkednek az eddig látottak közül. Nektek melyik képek tetszenek a legjobban?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés