Like a BOSS

A BOSS divatház Black és Selection kollekciói a modern és igényes férfiakat szólítják meg. Az évtizedek alatt méltán a kifinomult elegancia jelképévé vált öltönyök legújabb darabjai – nevükhöz híven – egyesítik a férfias megoldásokat az aktuális trendekkel. A BOSS öltönyök titka különleges és egyedi szabásukban keresendő, mellyel nem csupán divatot teremtenek, de életstílust hoznak létre.Az HUGO BOSS 1970 óta gyárt Black férfiruházatot, 2003-ban pedig a Selection részleg is becsatlakozott. Az igazi gantlemaneket megszólító öltönyök, kabátok, cipők, táskák és egyéb kiegészítők avatott mesterének darabjai már Budapestet is meghódították, hiszen a Fashion Streeten évek óta elérhető a márka, akár vásárlásról van szó, akár pedig nézelődésről és ötletek merítéséről a ruhatárhoz.

 

 

A legújabb BOSS Black öltönyök legtöbbjének az alapanyaga kiváló minőségű gyapjú, a kiegészítőket, mint például a nyakkendőket és a sálakat általában selyemből készítik. A klasszikus fekete darabok mellett az idény divatszíneit is megtaláljuk a kollekcióban, ám a hangsúly továbbra is a visszafogott eleganciára tevődik. A szezonban kötelező csíkok, kockák és rátétek mind megtalálhatók a BOSS Black új kollekciójának elemei között, sőt, az igen extravagáns, fényes rever is helyet kapott a ruhadarabokon

 

   

 

A Black öltönyök többsége egysoros gombolású, míg a hozzájuk tervezett, stílusukban szintén kifinomult kabátok a két soros gombolás elvét követik.

 

 

A Selection részlegnél gyakori a hajszálcsíkos mintázatok és a szürke, valamint a bordó árnyalatok használata. A kollekció megengedő abból a szempontból, hogy míg a Black öltönyök esetében mindig inggel kombinálják őket, addig a Selection lehetőséget nyújt a pulóverek – zakó alá – vételére.

 

 

   

 

Reméljük, a BOSS divatház még sokáig elkápráztat minket kifinomult darabjaival és rengeteg inspirációt az Uraknak a mindennapokra.

 

Szabó Lili

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés