Loptál már kölnit a pasidtól?

Férfi illatok női használatra

Veled is előfordult már, hogy elcsented párod parfümjét és kipróbáltad magadon?
A legtöbbjük persze túl erős és egyáltalán nem alkalmas rá, hogy gyenge női testedet illatosítsd vele, de akadnak azért olyanok is, amelyek tökéletesen illenének hozzád, mert frissek és könnyűek. Így, ha olyan a hangulatod, vagy éppen elfogyott a saját parfümöd, íme néhány olyan példány, amelyek alkalmasak női használatra. Az sem baj, ha kissé egoista módon, amikor legközelebb kölnit ajándékozol életed szerelmének, ezek közül választasz. Ki tudja, még jól jöhet...

Unscripted az Avon-tól: Ez az a parfüm, amelynek reklámarca Patrick Dempsey volt. Rendkívül könnyű illat, nem is túl jellegzetes, talán pont ezért tökéletes erre a célra.

Unscripted Euphoria

Euphoria Men by CK: Érzéki és meleg parfüm; ha szereted ezt a stílust, akkor mindenképpen fújj magadra egy kicsit. Inkább estére ajánlom.

Acqua di Gio Homme az Armanitól: Citromos, könnyű, kellemes illat, amelyet tökéletesen használhatsz, amikor csak akarod.


Acqua di Gio Homme J.P.G.

J.P.G. férfiparfüm: Egy nagy klasszikusról van szó, s ha szereted a női változatát, izgalmas lesz kipróbálni a férfit is magadon.

Kapcsolódó cikkek:

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés