Louboutin eltapossa a világot?!

Imádjuk Louboutin cipőit, sokan igencsak messzire mennének, hogy szert tegyenek egy ilyen lábbeliremekre. Ritkán találkozhatunk reklámjaival, de most úgy tűnik, a mester úgy érezte, pusztán a neve és a lábai előtt heverő hírességek, mint referencia, kevés a sikerhez. Vagy emlékezetessé akarta tenni az ősz-téli kollekciót? Sikerült neki!Cipők az Alice Csodaországban karaktereinek szerepében. Ez a reklám alapkoncepciója, melyre nem találunk egyéb magyarázatot, mint azt, hogy ezekben a szandálokban és csizmákban minden nő úgy érezheti magát, mint egy tündérmesében.


Egyre több nagy divatcég fordul a mesék világa felé, ha reklámkampányról van szó. Louboutin 2010/2011-es ősz-téli kollekciójába kaphatunk most betekintést, és örülhetünk, mert az elsőre is nyilvánvaló a képek alapján, hogy továbbra is élen jár majd a divatban a leopárd- és zebraminta, sőt, úgy általában az állatminták.


A fotókat Khuong Nguyen fényképész készítette, a sorozat a Winter Tale nevet viseli. Louboutin nevét hamarosan egyre többen emlegetik majd világszerte, ugyanis a Szex és New York második részében letaszítja Manolo Blahnikot a trónról Carrie és barátnői körében. Az ősz-téli darabokat műszőrme, Swarovski kristályok és igazi állatszőr teszi vaddá és ellenállhatatlanná.Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés