Louis Vuitton: Damier Graphite

A francia divatcég legújabb férfi kollekciója.

Ha léteznek olyan táskák és kiegészítők, amiket minden férfi kivétel nélkül magához venne, akkor az a Louis Vuitton legújabb férfi kollekciója: a Damier Graphite. Az új kollekció a hagyományos Louis Vuitton vonásokat tükrözi: elegáns, modern, kifinomult és elképesztően előkelő, és nem elfelejtendő, hogy az új kollekció kivételesen férfias.

A Damier Graphite kollekciót az elegáns fekete és szürke színe mellett, bőrből készült pántjai, szegélyei és a kifinomult szövet anyaga teszi férfiassá, és ezáltal viselésük, használatuk státuszszimbólum jelleggel bír.

Az új Louis Vuitton cipőknél figyeltek arra, hogy az elegancia mellett az utcán és a szabadidő eltöltésnél is egyaránt hordható legyen, így sportosra tervezték.

Az új kollekció rengeteg kiegészítőt tartalmaz. A modern férfiak igényét kielégítve a manapság divatossá vált telefonnak, az iPhone-nak is terveztek bőr tokot a megszokott „LV” emblémával. A bőr öv is szintén praktikus, hiszen megfordítható övcsatjának köszönhetően mindkét oldalát tudja használni a szerencsés vásárló.

Az új Damier Graphite kollekció rendkívül jól sikerült, és a minden bizonnyal a Louis Vuitton férfirajongók táborát nagy mértékben fogja növelni

Kapcsolódó cikkek:

Vuitton »
Louis Vuitton és Murakami kapcsolata folytatódik »
Kanye West cipői a Louis Vuitton háznak »
Louis Vuitton szandálok, 2009 nyár »
A világ legdrágább táskái »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés