Louis Vuitton – L'invitation au voyage

A Louis Vuitton legújabb kampányvideója, melyet a napokban hoztak nyilvánosságra, a “ l'invitation au voyage “ címet kapta. A kisfilm helyszíne Párizs, díszlete a divatházhoz mérten kifogástalan, a történet remek, az eredmény pedig magával ragadó.

 

A divatcég legfrissebb kampányának helyszínéül Párizs egyedi hangulatú utcáit, klasszikusan szép enteriőrrel rendelkező belső tereit, valamint monumentalitásával és a magában rejtett értékek okán lebilincselő Louvre-t választották. A videó címével a Louis Vuitton nem csupán földrészeken átívelő utazást helyez kilátásba, hanem egy olyan élményt nyújt a divatrajongóknak, mely rá jellemzően egyedi és szellemi értékeket közvetít.

 

 

A kisfilm főszereplője Arisona Muse, rendezői Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin.

 

 

A videó sajátos hangulatát nem csupán a Maison közelsége adja, hanem az a finom elegancia is, amely végigvonul a filmen. Az egy perces kampányvideóban a modell egy rejtélyes férfi tekintete által kísérve utcákon, antik termeken “lebeg át“, majd egy, a Louvre előterében álló hatalmas léghajóval Párizs fölé emelkedik.

 

 

A filmben nem csupán Arisona Muse alakítását csodálhatjuk, hiszen hozzá hasonlóan főszerepet vállal egy Vuitton táska is, mely nélkül egy igazi divatutazás elképzelhetetlen volna. A speedy fazonú, charmokkal ékesített darab minden kétséget kizáróan a legjobb választás volt a kampányhoz, hiszen mind színvilágával, mind pedig az általa képviselt szofisztikált megjelenéssel eggyé képes válni a videóval és annak tartalmával. 

 

 

 

 

A kampányvideót megtekinthetitek a Louis Vuitton honlapján.

 

 


 

Szabó Lili

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés