Louis Vuitton és Murakami kapcsolata folytatódik

Áprilisban felelevenítenek egy rendkívül eredményes együttműködést, mégpedig Louis Vuitton és Takashi Murakami kapcsolatát. Újabb Murakami és Marc Jacobs közös alkotások kerülnek a hónap végén forgalomba, mintegy megemlékezve a 2003-as, mindent elsöprő sikerről, és új löketet adva a színes LV logós mintáknak.Marc Jacobs és Takashi Murakami
Murakami alkotás

A táskákon kívül pénztárcák és kisebb bőrtárgyak között is válogathatunk április 28-tól. A különleges alkalomra Murakami készített egy rövid videófilmet is a márka szerelmeseinek, amelynek a tokiói Omotesando negyedben, a Louis Vuitton üzletben egy egész kirakatot szentelnek. 

Takashi Murakami Tokióban született 1962-ben. A japán Warholként ismert művész az anime és a manga világát ötvözi művészetében. Olyan karaktereket talált ki, mint a DOB és Mr. Pointy, amelyek Japánban rendkívül ismert és népszerű hősök. Kitalált figuráit festményeken, szobrok és hatalmas léggömbök formájában örökíti meg. Népszerűek Smiley arcú virágai és színes gombái is. Hazájában televíziós és rádióműsort vezet, amelyekben világhírű közgazdászokat, színészeket, regényírókat kérdez. Munkái számos híres New York-i épületet díszítenek, köztük a Rockefeller Centert és a Grand Central Terminal pályaudvart.

www.takashimurakami.com

Kapcsolódó cikkek:

Magdalena Frackowiak »
Újabb hírek a Costume Institute gála előkészületeiről »
Elle Vee, a Louis Vuitton márka első parfümje »
Pletykák a Nina Ricci extervezőjének sorsáról »
Párosan szép az élet »
Louis Vuitton »
Kik ülnek az első sorban a divatbemutatókon? »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés