Louis Vuitton sebtapasz a tökéletességért

A luxus divatházak, számos meglepő, különleges és méregdrága termékeket dobtak már piacra. Nemrég mi is hírt adtunk arról az érdekes és különleges evőpálcikáról, melyet a Louis Vuitton divatház készített. A cég most viszont igazán kitett magáért, és megalkotta a márkanevükkel fémjelzett sebtapaszt.

Gyakran megkarcolod magad, megsebzed a kezed, és stílusosan járnál el ezekben a helyzetekben? Ha a válaszod igen, akkor a Louis Vuitton által tervezett sebtapasz épp Neked való.

A termék eredeti bőrből készült, vérzéscsillapító anyaggal van bevonva és több orvos által ki lett vizsgálva, akik úgy vélik, hogy a valódi bőr jobban gyógyít, mint a hagyományos, szőtt anyagból készült gyógytapaszok. A tervezők nagy gonddal és precizitással alkották meg számunkra a tapaszt, mely minden bizonnyal a világ egyik legelegánsabb darabja lett.

 


A luxustapaszt egy amerikai divattervező, Scott Amron álmodta meg azon Louis Vuitton imádók számára, akik minden bizonnyal nagyra fogják értékelni, hisz trendi és nagyon elegáns.

A gond itt csak az ára, hisz egy átlagos sebtapasz 24-79 forintért beszerezhető darabonként, míg a Louis Vuitton tapasz közel 15 dollárba kerül, azaz majdnem 4000 forintba, és ennyiért csak egyet tehetünk fel felhorzsolt kezünkre.

Luois Vuittonból egyébként lassan szó szerint minden kapható, íme egy stílusos szemeteszsák és pár labda, a petanque nevű, francia golyójátékhoz. 

Kapcsolódó cikkek:

A tapsi fül nem a Playboy-lányok kiváltsága! »
Louis Vuitton háborúja »
A végletek csizmadivatja »
Louis Vuitton: Damier Graphite »
Női Jézus, hedonizmus, provokáció- luxusmárkák polgárpukkasztó kampányai »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés