Louis Vuitton strandkiegészítői

Olyan nyáriasan meleg az idő, hogy egyre gyakrabban kalandoznak el gondolataink a strandok, a tengerpart, a nyaralás felé.


Álmodozzunk hát még egy kicsit napfényről, melegről, pihenésről, s természetesen azokról a holmikról, amelyeket ott és akkor viselni fogunk. A bikinin kívül – amellyel már alaposan foglalkoztunk – alapvető kiegészítők is szükségesek egy strandra. Louis Vuitton ebben az évben szerteágazó kollekciót kínál elegáns strandkellékekből. Nem, nem helyes kis monogramos homokozóvödröt és kislapátot gyártott, hanem például hatalmas táskákat, amelyekbe gyakorlatilag minden belefér, amire egy strandon szükségünk lehet.Aztán papucsot, amelyből néhánynak még sarka is van, igaz, pici, de pont elég ahhoz, hogy a lábad még vékonyabbnak és hosszabbnak tűnjön. A napszemüveg is nélkülözhetetlen kellék, csakúgy, mint a sortok, karkötők, gyűrűk, órák. Mind-mind elegáns stílusban, a strandoláshoz tervezve, hogy kifogástalanul jelenj meg ott is.
A színek főleg rózsaszínes és lilás árnyalatok, vagy fehérek és barnásak, de mindenképpen pasztellek, néhol erőteljesebb mintákkal.
Na, ezek azok a darabok, amelyekből nemsokára – sajnos – az olcsó piaci másolatok is megjelennek.


Kapcsolódó cikkek:

Kanye West cipői a Louis Vuitton háznak »
Louis Vuitton »
Amikor fürdőruhában kell megjelenni 1. »
Prêt-à-porter: a divatos, hordható és egyszerűen kezelhető kész viselet »
Louis Vuitton szandálok, 2009 nyár »
Amikor fürdőruhában kell megjelenni 2. »
Bikini, trikini, tankini és egyrészes... »
Újabb leckék fürdőruha tantárgyból... »
Hisztimentes fürdőruha-vásárlás »

Kapcsolódó termékek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés