Louis Vuitton ünnepel

Gaston Louis Vuitton ünnepel. Történetesen fél évszázada vette át a mostani divat egyik meghatározó vállalatát. Ezt az alkalmat természetesen rajongói bevonásával teszi emlékezetessé

A francia divatház ennél azért nagyobb múltra tekint vissza, 1854-ben látott napvilágot az első utazóláda. Az egyre népszerűbb márka Párizs után Londont is bevette. Georges Vuitton 1896-ban teremtette meg a cég igazi arculatát, a híres monogrammal. Az újfajta, puha falú táskák tervezésébe Gaston Vuitton kezdett bele, 1959-ben. Ekkor világszerte több mint 50 üzlet várta a vevőket.Az akkori félszáz üzlet is igazi sikernek számított, azóta azonban ez már több mint 300-ra emelkedett. Van hát mit ünnepelni. Gaston felesége, Renee ötletén alapszik az állatfigurás kollekció. Ünnepi kulcstartókkal és pénztárcákkal lehetnek gazdagabbak a rajongók.


A Vuitton ház az évek során kiegészült, már nem csak bőrárukkal lehetünk gazdagabbak egy-egy bolt meglátogatása után, de választhatunk ékszerek, cipők és ruhák között is, de kapható már ragtapasz és evőpálcika is. Ma a híres logó státuszszimbólum, igazi luxusminőséget jelent.Az ünnep alkalmából tehát piacra dobták ezt a bájos kulcstartó-kollekciót, melyet mi is megvásárolhatunk. Te együtt ünnepelsz Gaston Vuittonnal?

Kapcsolódó cikkek:

Mi köze Louis Vuittonnak a focihoz? Mi tudjuk... »
2009 legjobbjai - kiegészítők 3. rész »
Modern románc Louis Vuitton módra »
Fiatalok előnyben! »
Kedvencünk: Marc Jacobs »

 

Címkék: , , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés