Luxus ajándéktippek Valentin napra!

Lassan közeleg a szerelmesek napja, ez pedig azt jelenti, hogy mindenki eszeveszett ajándék keresésbe kezd. Lassan a boltok polcai úgy néznek ki, mint Karácsony előtt. Minden Valentin napra emlékeztet, még a plázákban is rózsaszín szívecskék lógnak a levegőben. Ez a 'Love is in the air' hatás a leggazdagabbakat is vásárlásra buzdítja. Nézzük, Nekik mit kínál a luxuspiac!

Kezdjük a legkézenfekvőbb megoldással, mi lenne, ha egy telefont vásárolnánk szerelmünknek? Persze abból is az egyik legdrágábbat! Ebből az Iphone-ból összesen kettő darab készült a világban. A 'Rose Edition' névre keresztelt csodát összesen 500 darab gyémánttal készítették, csak az Apple logóját 53 drágakő díszíti. A telefon legszebb éke az a 7,4 karátos rózsaszín gyémánt, amely a kezelőgombot díszíti. És hogy mennyibe kerül? Ááá, semmiség! A telefon ára másfél milliárd forint!
 
A hírességek közül Victoria Beckham birtokában van még hasonló telefon, ám az övé nem ennyire fényűző, hiszen "csak" arannyal borított elő- és hátlapja van. Ha ezt a változatot szeretnénk megvenni életünk párjának, csak 7 millió forintot kell érte fizetnünk. 
Térjünk vissza a divat, egészen pontosan a Victoria's Secret világába! A híres luxus fehérnemű márka minden évben kiadja különleges, gyémántottal díszített melltartóját.
Ezt a darabot megkapni egy élmény lehet, felvenni azonban nem életbiztosítás, hiszen egy vagyont ér! Ha emlékeztek még a Femme Fatale című film első képkockáira, ott  egy modellt szabadítanak meg milliót érő luxus melltartójától.  A mű első ránézésre egy sima melltartó, ám ha közelebbről megnézzük, jól látható, hogy gyémántokkal van kirakva. Egészen pontosan 2900 gyémánt díszíti, ami összesen 112 karátnak felel meg. A közepén pedig egy hatalmas, 70 karátos körte alakú kő lóg. A szépséget meg kell fizetni. A meseszép melltartó 10 millió dollárt ér. 
   
Hogy egy kicsit szentimentálisak legyünk - hiszen a Valentin nap erre is épít - bemutatunk Nektek egy édes kis mackót. Ám ez a drágaság - és ezt most szó szerint értsétek - nem plüssből, hanem igazi aranyból készült!  A közel 72 ezer dollárt - valamivel több, mint 14 millió forint - érő mackó bundája aranyból készült, szemei pedig zafírból és gyémántból vannak. Csak 125 darab készült belőle, ezért mackó gyűjtőknek kötelező! 
 
Természetesen Valentin napról lévén szó nem szabad megfeledkeznünk a virágról sem. Ha valami különlegeset szeretnétek ajándékozni kedveseteknek, javasoljuk ezt a meseszép virágcsokrot! Ja, nem ennyire különlegesre gondoltatok? Ez a csokrot ugyanis 100 drágakő díszíti és ezzel be is került a Guiness Rekordok Könyvébe. Vietnámban készítették el, 9 gyémánt, egy csillag alakú rubint és 90 apróbb drágakő díszíti. A csokrot 25 millió forintért bárki megvásárolhatja.
   

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés