Luxus az óceán alatt - kukkants be a földi paradicsomba!

„Lefoglaltam egy csodás szobát a tenger alatt. Azt akarod mondani, hogy a tengeren, ugye drágám? Nem, nem, a tenger alatt.” Nos, ez nem egy kitalált beszélgetés, akármikor elhangozhat szerencsés párok között.


Már ötödik éve működik a Hilton Maldives Resort & Spa Rangali Island, amely egyszerűen álomszép. Luxusnyaralásra el sem tudnánk képzelni ennél tökéletesebb helyet.


A felszín alatt öt méterrel egy olyan lakosztály helyezkedik el, mely mindössze két személyes. Amellett, hogy relaxálásra kiváló, még egy kisebb fajta étterem is található benne. Egy gyertyafényes vacsora kettesben a víz alatt. A szolgáltatáshoz saját pezsgőfürdő és ágyban elfogyasztott reggeli is jár.Az üdülési létesítmény a földi paradicsom kellős közepén található. Az óceánon elhelyezkedő fakunyhókban az előzőtől merőben eltérő élményben lehet részünk. Semmi csicsa, semmi túlzás, egyszerűség és mindemellett természetesen exkluzív ellátás és kényelem jellemzi a házakat.A víz lenyűgöző színénél nem lehetne szebbet találni, kár is volna keresni. Ezért a bútorok a föld színeivel egészítik ki a kéket, sok a fa és a rattan, a homokszín, és minden, ami természetes. Szó szerint a természet lágy ölén pihenhetnek a Maldív-szigetekre érkező szerencsések.


Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés