Luxusórákról – több részben 2.

Ajándékozd meg Őt egy luxusórával, de vegyél magadnak is egyet!

Rászántad magad a befektetésre, de most jön az igazán nagy kérdés. Milyen órát vegyél?

A női órák egyik típusa a vékony, karkötőszerű, a másik a férfiórákra hasonlító, nagyobb darabok. Ha nagyvonalú férfiként szeretnéd meglepni kedvesedet egy luxusórával, de fogalmad sincs, hogy melyik mellett dönts, vedd figyelembe a párod stílusát, ízlését. Figyeld meg az ékszereit, hiszen az óra olyan, mintha egy ékszerrel több lenne rajta, csak bónuszként még hasznos is.

 

 

Tehát a következő kérdéseket tedd fel magadban:

Hord ékszert vagy nem?
Az ékszerei finomak, visszafogottak vagy harsányak?
Arany- vagy ezüstszínt visel szívesebben?
Hord-e drágaköveket?
Milyen az öltözködési stílusa? Sportos? Klasszikus? Modern? Elegáns?


Ha ellenben nő vagy, és órát szeretnél venni kedvesednek, akkor az egyéniségre kell leginkább figyelned. Az óra rendkívül fontos kiegészítője a férfi jellemének. Biztosan tudod róla, hogy szereti-e, ha megnézik vagy inkább visszahúzódó típus? Mindenre nyitott, vállalkozó vagy befelé forduló alkat? Ez alapján könnyebb lesz eldöntened, hogy nagyobb vagy kisebb órát válassz.
Nem mindegy, hogy élénk színeket használ öltözködésében vagy semleges árnyalatokat. Az sem elhanyagolandó kérdés, hogy megjelenése modern vagy klasszikus.
Fő szempont lehet az óraválasztásnál, hogy mennyire sportos alkat, s ez mennyire tükröződik kinézetében. S természetesen az is, hogy szívesen hord-e luxusmárkákat. Nos, ha mindezzel tisztában vagy, akkor tudod, merre indulj el.


Nehogy azt gondold, hogy könnyebb dolgod van, amikor magadnak akarsz órát venni. A választék óriási, s hacsak nincs egészen konkrét elképzelésed, nem lesz könnyű dolgod. Gondold végig az életviteledet, a stílusodat, vedd végig kedvenc ruháidat. Így megkapod nagyjából a hozzád illő óra stílusát.

Mindhárom esetben figyelembe kell venned az illető testi adottságait is. Egy robosztusabb alkathoz nem illik a finom, vékony vagy kicsi óra, mert még nagyobbnak mutatja majd a testét. Ha ellenben túl vékony és pici valaki, egy nagyobb darab agyonnyomhatja – nem szó szerint! –, vagyis még elesettebbnek látszik majd. Tanulmányozd hát az arányokat, mérlegelj, így okosan és tudatosan fogsz vásárolni.

De ehhez arra is szükséged lesz, hogy a márkák útvesztőiben valaki eligazítson. A következő részben ezt fogjuk tenni.

Kapcsolódó cikkek:

Se nem hosszú, se nem rövid – pont jó »
Mennyit ér a csuklód? »

 

Kapcsolódó képgalériák:

órák

Címkék: , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés