Luxusórákról – több részben 3.

Mutasd az órádat, megmondom, ki vagy!

Ebben a részben hazai sztárok mutatják be – csak itt, csak neked – saját óráikat. Ha tetszik az ízlésük vagy a történetük, akkor neked is lehet hasonló órád. Utánozd le őket nyugodtan.

Gianni, étteremtulajdonos, műsorvezető
Omega Seamaster

„Ezt az órát ajándékba kaptam karácsonyra. Kedvelem, mert különben is sportosan elegáns stílusú ember vagyok; ez az óra pont illik hozzám. Igaz, több órám is van, köztük régiek is, de azokat ritkábban hordom.
Mivel nagy a csuklóm, úgy érzem, előnyösebb a kezemen egy nagyobb óra. Nem szeretem az aranyat, nem szeretem az ékszereket. Az órám az egyetlen »ékszer«, ami elfogadható számomra.”


Herendi Gábor
, filmrendező
Chronoswiss Kairos

„Az órát 1996-ban használtan vettem Londonban. Céltudatosan vadásztam egy ra, mert nagyon tetszett, igaz, nem a stopperes változata. De végül is erre bukkantam rá, és meggyőztem magam, hogy a stopper hasznos lesz a filmrendezésnél. Azóta már annyira hozzám nőtt, hogy a mai napig állandóan hordom, és kifejezetten szépnek tartom.”Nacsa Olivér, humorista
Omega Seamaster James Bond 007 Limited Edition

„Azért van ilyen órám, mert egyrészt nagy James Bond-rajongó vagyok, másrészt – mivel búvárkodom – fontos szempont, hogy merülni is tudok vele.”
Pálffy István
, műsorvezető
Antik svájci óra

„Az órát nagyapám vette 75 évvel ezelőtt, a nagy gazdasági világválság utáni első jó évben. Svájci darab. Elhatároztam, hogy ha véget ér a mostani válság, én is veszek egy értékesebb svájci darabot.
Lesz mit mesélni az unokáknak!”
Havas Henrik, műsorvezető
Rolex Blue Submariner

„Az igazság az, hogy sohasem vágytam Rolexre. Egyszer már volt ugyan Rolex a kezemben Zanzibár szigetén, kb. 30 másodpercig, de aztán a tengerparti árustól végül egy ugyancsak eredeti Armani szemüveget vettem, két dollárért.
A Polgár Galéria rendszeresen küldözgeti nekem a katalógusait, amiket átlapozok, aztán kidobok. Pár évvel ezelőtt azonban megakadt a szemem egy Rolex Blue Submarineren, és egyetlen pillanat alatt eldöntöttem, hogy – ha törik, ha szakad – megszerzem.
A probléma csak az volt, hogy vennem kellett egy másik Rolexet a feleségemnek is, hogy elkerüljem a vitát. Szeretem ezt az órát, mert szép.”
Kovács Patrícia
, színésznő
Dorochron

„Sokáig nem volt órám. Egyszer konkrétan megálltam egy óraüzlet előtt és azt mondtam magamnak: felnőttem, ezért veszek egy órát. Így lett egy Dorochron órám, amit nagyon szeretek, mert öltöztetős óra, s mivel csak különleges alkalmakkor hordok ékszert, ezzel úgy érzem, mintha önmagában is lenne rajtam valami.”
Kapcsolódó cikkek:

Luxusórákról – több részben 2. »
Mennyit ér a csuklód? »

 

Címkék: , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés