Luxusórákról – több részben 4.

Különleges alkalmi modellünk Bódi Szilvi

Ebben a részben hazai sztárok mutatják be – csak itt, csak neked – saját óráikat. Ha tetszik az ízlésük vagy a történetük, akkor neked is lehet hasonló órád. Utánozd le őket nyugodtan.

Különleges alkalmi modellünk, Bódi Szilvi kedvenc üzletébe a Baraka szalonba vezetett minket, ahol több, ízlésének megfelelő, gyönyörű karórát is magára öltött és megosztotta velünk elképzeléseit, hogy melyiket milyen alkalomra és stílusban viselné legszívesebben.

Az Ebel 7 millió forintos óráját, amelynek számlapján a számokat gyémántok helyettesítik, Szilvi egy estélyi ruhához képzeli el. A gyémántokkal ékesített aranytokkal rendelkező óra különleges vonalvezetésével elegáns, nőies, finom viselet.Az alligátorbőr szíj fogta meg Szilvit ebben a karórában, amelynek felhúzója, vagyis koronája is gyémánt. A brillcsiszolt gyémántokkal kirakott óráért 3 millió forintot kell fizetni. Szilvi fehér szereléssel képzeli el: póló, nadrág, egyszerűen, hogy szinte csak az óra öltöztesse.
Különleges darab – 2,9 millióért – a Gerald Genta márkájú. Sportos, de mégis elegáns, automata óra, számlapját szolid, vékony gyémántgyűrű veszi körül, s minden órában más színnel jelzi az aktuális időt. Szilvi sportosabb rendezvényeken jól érezné magát, ha ez a modell ékesítené a csuklóját.
7,9 millióba kerül ez a pinkarany automata modell, fekete szatén szíjjal, legalább két karát gyémánttal, amelyből még az oldalára is jutott. Hátulról az óra teljesen átlátszó, így előtűnik a kifinomultan megmunkált rotor. Egy fekete ruha, egy különleges alkalom és egy valóban egyedi karóra, ahogy Szilvi elképzeli.
Gyémántokkal kirakott automata óra, amely jelzi a legelegánsabb bevásárló utcák üzleteinek nyitva tartását, igazi shoppingolós darab. 4,9 millióba kerül, Girard Perregaux márkájú, és Szilvi szerint mindenhez hordható.
Kapcsolódó cikkek:

Luxusórákról – több részben 3. »
Luxusórákról – több részben 2. »
Mennyit ér a csuklód? »

Kapcsolódó képgalériák:

Bódi Szilvi

Címkék: , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés