MACrilyn

Nagy durranással készült idén ősszel a MAC! Múzsája ezúttal a 20. század legnagyobb szexszimbóluma, a pin-up stílus első számú megtestesítője, Marilyn Monroe lett. MAC és Marilyn Monroe - ennyi összecsengés hallatán már alig vártuk, hogy kipróbáljuk az új kollekciót!

Ha sminkről van szó, a nőiesség és a csábítás földi helytartójával nem lehet mellélőni – gondolhatta a MAC. És milyen igazuk volt! Marilyn egy valódi legenda, aki a fotósoktól kezdve egészen a divattervezőkig szinte minden művészeti ág képviselőjét megihlette már. Nem is csoda, hiszen a művészet egyik lényege épp az esztétikum, és ebben nála nem volt hiány.

 

 

A kollekció részei a következők: folyékony alapozó, halvány púder, piros körömlakk a pin-up jegyében, illetve csillogó szemfesték, melynek segítségével tekintetünk szinte fényszóróvá válik. Mindenekelőtt azonban a klasszikus, vörös rúzst kell kiemelni, mely végzetesen csapdába ejti még az erősebbik nem képviselőit is. Ezeket a darabokat Marilyn imádta volna!

 

 

A MAC így újra reflektorfénybe helyezte a dívát, és az egykori ikonhoz illő, szintén ikonikus, fekete-fehér színekből alkotta meg a hollywoodi csillogásban ragyogó csomagolást. Monroe eredeti aláírása és az elmaradhatatlan márkanév piros árnyalata pedig az a plusz, ami még jobban kiemeli a valódi szépséget.

 


 

Október 1-jétől már kapható az ,,örök Marilyn” inspirálta, limitált szériájú kiadás, ára átszámítva 6000 – 7000 Ft körül kalibrálható. A szépségideálból áradó vonzalom teljes joggal ihleti meg időről-időre az alkotókat. Csak egyre kell vigyázni; nehogy e csodás stíluskirálynő vizuális közhellyé váljon! Ez a kollekció azonban abszolút harmóniában áll Monroe eredetiségével, így bátran használhatja mindenki, aki rajong érte vagy a MAC-ért. Mert van, aki forrón, és van, aki kisminkelten szereti.

 

 

Oláh Dóra

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés