Madonna és az ABBA egy kifutón?

A mester tervezett, a mester tervez, a mester tervezni fog. Reméljük még jó sokáig. Stíluspalettája szélesebb, mint valaha. A jó öreg Jean-ra oly jellemző, hogy egy adott - sokszor nem éppen hétköznapi - téma köré építi kollekcióját. Ezúttal a legragyogóbb diszkócsillagokból inspirálódott és valódi parádét szervírozott az őszi párizsi fashion week asztalára. Provokatív és pimasz, mint amilyen Gaultier papa lenni szokott. Egyszerűen imádnivaló!

A stílussort és a catwalk-ot Annie Lennox nyitotta összetéveszthetetlen, maszkulin jellegével. A fekete, különleges szabású nadrágkosztümök és zakók bravúrosan mutattak a sötétbőrű modelleken. Majd jön a pop nagyasszonya, - ki más, mint Madonna, - és a szőke manökenek szemtelenül idézik fel a Blond Ambition turnét az ikonikus ceruzaszoknyával együtt, illetve a csúcsos melltartó legendáját. A következő fellépő a Boy George-nak öltözött valótlanul vékony és magas Karlie Kloss. Színes selyem overallok és tunikák. Te jó ég, dejó! Ezután Michael Jackson lejt egy táncot és az ABBA lányok szerénykednek visszafogott öltözékükben. Fellép még egy akkord erejéig David Bowie. Ezt a sort Amanda Lear-en kívül senki más nem is zárhatná.

   
   

   
   
   

 

Gaultier ismételten alkotott. Nagyszerűt, zseniálisat, polgárpukkasztót! A tehetsége őt igazolja, és ha nem is minden darabja ready-to-wear, azért - valljuk be -, azon mélyen dekoltált zakón mindnyájan elgondolkodtunk…

Szentesi Évi

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés