Madonna vs. Lady Gaga

Botrányba fulladt a Saturday Night Live műsora, amikor is a két fellépő, Madonna és Lady Gaga egymásnak estek. Hogy igazi hajtépés volt, vagy csak feltűnésre vágytak, mindenki döntse el maga.

Hogy ki az eredeti, nem vitás. Madonna már akkor diktálta a divatot, amikor Lady Gaga még a szárnyait sem próbálgatta. Amihez azonban mindketten értenek, hogyan kell a középpontba kerülni. Ha ez egy közös csihi-puhiba kerül, akkor simán bevállalják. A Saturday Night Live műsorában került erre sor, amikor egy közös dallal kellett volna fellépniük. Ennek hajtépés és fojtogatás lett a vége. A népszerű műsorvezető, Kenan Thompson szüntette meg a balhét, s leültette őket a kanapéra. Még egy békülő puszi is elcsattant. 

Természetesen nem ez volt az első ilyen eset, hogy extrém jeleneteket válltak azért, hogy bekerüljenek a köztudatba. Ki tudná elfelejteni, Madonna, Birtney Spears és X-Tina csókjelenetét. Kérdéses, hogy a Pop Nagyasszonyának egyáltalán szüksége volt-e erre a reklámra. Lady Gaga is folyamatosan borzolja a kedélyeket. Ahogy mi is bemutattuk, legutóbb például egy csontvázzal pózolt meztelenül. 

Madonna stílusossága megkérdőjelezhetetlen. Lady Gaga viszont már több gyanúsítás „áldozata” lett. Róisín Murphy és Tori Amos is lesújtó véleményt alkotott az énekesnőről, miszerint többször leutánozta már őket. A két énekesnő elmondhatja magáról, hogy stílusuk egyedi (volt eddig) és már régebb óta vannak színpadon, mint Lady Gaga. Ellentétes módon Christina Aguilera azzal lett meggyanúsítva, hogy Ő a hasonmás és egyre jobban hajaz Gaga kollégájára. Egy rövid interjúval tisztázta magát: „Nemrég említették nekem, hogy hasonlítok rá. Tudod Én abban sem vagyok biztos pontosan, hogy fiú-e vagy lány. Nem nagyon ismerem, mivel nem időzöm sokat a neten. Így azt hiszem, védve vagyok.”Hogy kinek melyik énekesnő a kedvence, azt döntse el maga, ami viszont biztos, hogy ezek a nők értenek a jó reklámokhoz. Zenészek, botrányhősök és üzletasszonyok egyben. Közben pedig diktálják a divatot, nem is akárhogy, és mindenkire kötelező módon. Nem könnyű szakma ez…

 

Kapcsolódó cikkek:

Mit viselt múlt héten Paris, Shakira vagy Jessica Alba? »
5 ok, amiért NEM választanánk Lady Gagát barátnőnek »
Vérben úszó színpad, ugyanolyan ruhák és megemlékezés a pop királyára- VMA2009 »
A meztelenség és a vér öltöztet »
Madonna döglesztő rucijai,csak Neked! »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés