Májusban itt a Szex és New York 2!

Napvilágot látott a várva-várt mozi második részének hivatalos trailere. Túl sokat nem tudhatunk meg a rövidke összeállításból, de az már biztos, hogy ez a rész is hemzsegni fog a gyönyörű ruháktól, kecses cipőktől és az extravagáns kiegészítőktől.

Nem kell már sokat várniuk az igazi rajongóknak, hiszen május 28-án kerül a mozikba a Sex és New York második része. Két év telt el az előző egész estés mozi óta, azóta sok minden változott és persze sok minden maradt a régiben a "lányok" életében. A fő témák természetesen most is a szerelem, a barátság, a család és persze a divat csillogó világa.
Nézd meg a trailert itt:A romantikus, igazi lányos történetben természetesen a lányokon kívül a másik nagy főszerepet a divat és elsősorban a dizájner ruhák kapják. Ezek közül az egyik legszebb összeállítás, amit Carrien a hivatalos filmplakáton és a kisfilmben is láthatunk. Egy könnyű, hófehér Halston Heritage ruha, egy Chanel táska és egy Solange Azagury-Partridge drágakövekből készült nyakéket visel, természetesen az elmaradhatatlan Christian Louboutin cipővel.A film megtekintése a SATC fanatikusoknak kötelező, bár reménykedjünk benne, hogy nem csak az elvakult rajongóknál arat majd sikert. Bízzunk benne, hogy a készítőket nem csak a pénz motiválta és nem egy összecsapott, unásig ismételt sztorit kapunk, hanem egy könnyed, vidám keserédes mesét, némi erkölcsi mondanivalóval. Pont olyat, amiért valaha ezt a sorozatot imádtuk.

Kapcsolódó cikkek:

Jennifer Lopez az új Carrie Bradshaw? »
SJP NYC: vajon minek a rövidítése ez? »
Te melyik Szex és New York karakterre hasonlítasz? »
Mr. Big feleségül vette a csúcsbombázó Milla Jovovich-ot  »
Férjhez mehettél volna Carrie Bradshaw menyasszonyi ruhájában »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés