Már a NASA is a ráncok ellen küzd?

A jelek szerint az űrközpontnál is rájöttek, mekkora bizniszt jelent a szépségipar, és piacra is dobtak egy italt, mely állítólag fénysebességgel tünteti el a ráncokat.

Legalábbis a The Week nevű hírportál értesülései szerint a NASA áll az AS10 néven futó csodaital hátterében, melyet állítólag azért fejlesztettek ki, hogy védjék az űrhajósok bőrét a nap káros sugárzásától. Állítólag négy hónap AS10 fogyasztás drámaian csökkenti a ráncokat, fiatalítja a bőrt.

 

 

Mit tartalmaz az űrital?

Egzotikus gyümölcsök és gyógynövények keveréke, mint amilyen például a Barzíliában honos kupuazu, acai bogyók, fügekaktusz, japán szamócafa termése, acerola cseresznye, szőlő, zöldtea és gránátalma. Ennek köszönhetően számos vitamint és antioxidánst tartalmaz, nagy dózisban találhatók benne fitokemikáliák, melyek a kutatások eredményei szerint pajzsként védik a sejteket a káros sugárzástól.

Hogyan hatott a fogyasztókra?

A Utah Egyetemen közel 200 zömében nőnemű önkéntes napi két unciányi AS10-t fogyaszthatott a tesztelési időszakban. Arcukról a kísérlet előtt, majd négy hónap AS10 szürcsölgetés után is képek készültek, olyan megvilágításban, mely a legapróbb hibákat is kegyetlenül feltárja. A felvételeket több bőrgyógyász is megszemlélte, és megdöbbenve tapasztalták, hogy az UV sugarak által okozott sötét pöttyök 30%-kal csökkentek, a ráncok pedig 17%-tel.

Mennyiért lehet hozzájutni a hétdecis kiszerelésben kapható űritalhoz? 50 dollárért, azaz nagyjából 12 ezer forintért. Persze benne van a pakliban, hogy távolról se a NASA áll a háttérben, és fele olyan hatásos sincs, mint mondják, de ezt tényleg csak akkor tudja meg az ember, mikor már kipróbálta.

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés