Marc Jacobs férjhez ment?

A Louis Vuitton kreatív igazgatója és brazil szerelme, Lorenzo Martone végre összeházasodtak! A híresztelések, miszerint a 46 éves amerikai divattervező szilveszterkor félhivatalosan házastársa lett a 30 éves PR-menedzsernek, igaznak bizonyultak.

Bár Marc Jacobs szóvivője januárban cáfolta az esküvőről szóló híreket, a divattervező újdonsült férje, Lorenzo Martone egy friss interjúban megerősítette, hogy valóban összeházasodtak az ünnepi nyaraláson, St. Barts szigetén - bár az esküvőt még nem honosították.„Az egész egy intim ceremónia volt, amelyre egy barátunk házában került sor. A vendégsereg a szigeten tartózkodókból került ki” - mesélte Lorenzo. „Habár a hivatalos esküvői papírokat még idén nem írjuk alá, így legálisan nem vagyunk házasok” – folytatta a brazil PR-menedzser.


Az eljegyzést egyébként már tavaly márciusban, egy év együttjárás után tartotta meg a pár. Marc és Lorenzo természetesen családot is szeretnének majd alapítani. Úgy tervezik, hogy a hivatalos esküvő után örökbefogadnak egy kislányt, és a gyermeket abban a kertes házban szeretnék felnevelni, amelyet Jacobs tavaly vásárolt New Yorkban.


Úgy látszik Jacobsot és párját semmi nem tántoríthatja el házasságuk hivatalossá tételétől, bár a papírokat idén még nem tervezik aláírni. Végülis ha Elton Johnnak sikerült, nekik miért ne?Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés