Mariah Carey pocakot villantott

Valahogy úgy érzem, hogy minden női hírességnél eljön az a pont, amikor meg kell mutassa magát félmeztelenül egy újság oldalain. Ez rendben is van, hiszen ha valakinek szép a teste és mindenképpen kérkedni szeretne vele, akkor tegye. De mi a helyzet a kismamákkal?

Valahogy Velük kapcsolatban vannak fenntartásaim! Természetesen nincsen szebb dolog az anyaságnál, de egy feszülő pocak nem igazán szexi és szerintem magánügy is. Nézzük, hogy eddig ki fedte fel a magazin hasábjain az anyaság ezen oldalát!

Talán az első és leghíresebb ilyen kép Demi Moore-ról készült, ez indította el az igazi lavinát. 1991-ben, hét hónaposan állt a Vanity Fairnek modellt. Barátnője, Annie Leibovitz készítette a képeket, amelyek magáncélra készültek. Ahogy készen lettek a képek, a két barátnő rengeteget viccelt azzal, hogy majd kiteszik a Vanity Fair címlapjára. Az ötletet imádták a szerkesztőségben, így került Demi a címlapra. Olyannyira megtetszett Neki ez a szerep, hogy később még háromszor pózolt meztelenül és várandósan a kameráknak.

 

Természetesen Demi példáját rengetegen követték, az egyik legnagyobb sajtóvisszhangot Britney Spears várandós képei keltették. Itt már nem az anyaság kap nagy hangsúlyt, inkább szexisek lettek a képek. 2006-ban készítették el a fotókat, ám a rajongóknak nem igazán tetszett a rengeteg botrány után Britney ilyesfajta kitárulkozása.Amikor második gyermekét várta, akkor sem tudott nemet mondani a fotósoknak, így készültek újabb képek a várandós énekesnőről. 


Nekem Monica Belucci képei tetszenek a legjobban, mert látszik rajtuk, hogy a színésznő várandósan még szebb, szinte ragyog. Mindkét gyermekénél lefotózták a színésznőt, az első fotózással azonban még egy társadalmi ügyet is szolgált. Olaszországban ugyanis be szerették volna tiltani a spermadonorságot, a színésznő így tiltakozott ellene.

 

Christina Aguilera sem gondolkodott sokat azon, készüljenek-e képek, mialatt babát vár. Természetesen az egyik legnagyobb női magazin szerezte meg a jogokat. A képeken inkább szexisen pózoló énekesnő a címlapon még visel egy kabátot, ám a belső képeken már semmi nincs rajta.

 

A legutóbbi celebrity anyuka pedig Mariah Carey, aki - ugyan pillangókkal  -, de megmutatta a csupasz valóságot. Két kép jelent meg az énekesnőről. Az elsőn természetesen egy címlapon pózol, ahol csak hosszú haja takarja el a melleit. A másik kép házilag készült, ahol Mariah hatalmas hasára két pillangót festettek.

 

Vajon a hírességek így is fel szeretnék magukra hívni a figyelmet, vagy Demi tényleg egy mozgalmat indított el?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés