Mario Testino

http://www.mariotestino.com/

Az olasz származású mestert méltán nevezhetjük a világ egyik legjobb fotósának. Olyan nagy magazinokban találkozhatunk divatfotóval, mint a Vogue, Vanity Fair vagy a V.

   

Emellett olyan nagy márkák arculattervezésében segítkezik, mint a Gucci, Burberry, Zara, Michael Kors, Dolce & Gabbana, Estee Lauder, Valentino és Versace.

 Kate Moss
 Natalia Vodianova

Testino divatfotóin túl a portréiról is híres. A hírességek egyenesen imádnak vele dolgozni. Készített már képeket Kate Moss-ról, Gisele Bündchenről, Angelina Jolie-ról, Jennifer Lopezről, Kate Winsletről, de a popikon Madonnáról is.

     

Angelina Jolie

Jennifer Lopez

Kate Winslet

Sőt még Claudia Schiffert és a köztudottan szigorú Anna Wintourt is lenyűgözte:

   

A sztárokon kívül a királyi családok, előkelő dinasztiák is sokszor kérik fel egy-egy portrésorozatra. A legnagyobb elismerést talán az jelenti, hogy még a rideg angol királyi család is szívesen áll kamerája elé. Diana hercegnőről is számos híres portrét készített.

   

Képeit az teszi egyedülállóvá, hogy mindig az alany legjobb arcát mutatja. Testino képein mindenki szép, de beállításainak köszönhetően mégsem mű vagy túlstilizált az összhatás.

     

Leginkább luxus realizmusnak szokták nevezni sajátos stílusát, és mindezt némi humorral vegyíti. Munkáiból eddig nyolc album és számos kiállítás készült.

   

Mario jelenleg Londonban él, a fotózáson kívül idejét tehetséges, fiatal művészek felkutatására és támogatására fordítja. Emellett jótékony tevékenységeiért is több elismerést kapott már.
Szakmai katalógus/Modellek/Claudia Schiffer
Szakmai katalógus/Modellek/Gisele Bündchen
Szakmai katalógus/Modellek/Kate Moss
Szakmai katalógus/Modellek/Natalia VodianovaKapcsolódó cikkek:

Milyen lehet a Vogue főszerkesztőjének lányaként felnőni? »
Sztárok a Metropolitan Costume Institute gálán »
Claudia Schiffer újra a csúcson »
Claudia Schiffer és az YSL  »
És a MET gála legjobbjai... »
Kedvencek a kifutón »
Gisele férjhez ment »
Flora a Gucci-tól »
Sokan átöltöztek a Vanity Fair bulijára »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés