Márkahűség extrém módon

Léteznek olyan művészek, de hétköznapi emberek egyaránt, akik a kedvenc márkájukat még magasabbra emelik, mint kellene. Sajnos néha ez rossz fényt vethet magára a divatházra.

Egy-egy luxusmárka iránti hűségünk és rajongásunk meghökkentő dolgokat szülhet.


A két, talán legismertebb divatházzal kapcsolatos túlzott rajongói esetet veszem elő, mindkettő igazán meghökkentőre sikeredett.


Az első eset egy művésszel esett meg. A napokban került a nyilvánosság elé Tetsuya Noguchi, Chanel harcos páncélruházata. A művész bízik benne, hogy a korunk „harcosai” számára, ha számítana a divat, ilyen fegyverzetet és páncélt hordanának. Remek ötletnek tartja egy kosztümös partira az urak számára.A páncél komorsága egy szempillantás alatt megszűnik, ha a sisakra szegeződik a szempár. Mosolyt, megmerem kockáztatni egyesekben kacagást is képes kiváltani a Chanel logós „nyuszi fül”. A tervező a márka iránti hűség és szerelem kinyilvánításának tekinti a füleken és magán a kosztümön megjelenő C-logót.


Louis Vuitton, sokan felkapják a fejüket, ha meghallják ezt a nevet. A luxusmárka a divatipar meghatározó tagja, így nem csoda, hogy a Világ szinte minden pontján rajonganak érte. De van-e határ, és ha igen hol van az?


A ház tulajdonosa fanatikusnak mondható, szerintem le se tagadhatja. Nektek hogy tetszik ez a LV logós házacska? Valóban látványos, és ha turistaként arra járnék, megérdemelne egy képet. Ám ha az érem másik oldalát nézem már nem biztos, hogy annyira tetszene a dolog. Nagy rajongója vagyok és ezzel nem a divatház ellen szólok, de nem feltétlen festetném a házam különböző márkák logójával tele.


Kíváncsi vagyok, a ház gardróbos szekrénye mi-mindent rejthet, ha ilyen a ház mázolása? Sajnos a lakás belsőterének kialakításáról a tulajdonos nem osztott meg képet a nyilvánossággal.

Te képes lennél a kedvenc márkád iránti hűségedet hasonló módon kimutatni?

Kapcsolódó cikkek:

Veszélyes divat, első rész »
Chanel és Claudia Schiffer 2010-es tavaszi kampánya »
Ronda vagy ízléses a Chanel kanapé? »
Modern románc Louis Vuitton módra »
Felesleges luxuscikkek »

Címkék: , , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés